Skriv om din värld - en skrivkurs för ungdomar med författaren Nora Khalil

Tycker du om att skriva? Drömmer du kanske om att bli författare, eller lära dig att uttrycka dina känslor och tankar lite bättre? Missa då inte chansen att få tips av författaren Nora Khalil!

Söndagen den 30 juni bjuder vi in dig som är eller har varit drabbad av barncancer samt syskon i åldrarna 13-18 år till en spännande skrivkurs tillsammans med den prisbelönta ungdomsbokförfattaren Nora Khalil (läs mer om Nora nedan!).

Du träffar Nora över Zoom från kl. 14.00 till kl. 15.30. Nora berättar mer om sin väg till kreativitet och skrivande och genom roliga skrivövningar får du prova på att skriva om just din värld.

Läs mer och anmäl dig här 

 

Om Nora Khalil

Nora Khalil är född 1997 och arbetar som lärare och författare.

Hon har varit finalist i Ortens bästa poet och har även tilldelats Tensta Konsthalls textpris. 2022 debuterade hon med ungdomsromanen Yani, som nominerades till Augustpriset för Årets barn- och ungdomsbok 2022, belönades med Hjärtans fröjd-priset för Sveriges bästa ungdomsroman 2022 och nominerades till debutantpriset Slangbellan som delas ut av Sektionen för barn- och ungdomslitteratur, Bult, i Sveriges Författarförbund.

Nora Khalil är just nu aktuell med uppföljaren Abow, som kom ut år 2023.