ansoktilllindvallen_canva_720x405.png

Varmt välkommen till Lindvallen!

Det här är din digitala bokningsbekräftelse. Läs igenom allting noga och bekräfta längst ner att du förstått och tagit del av informationen. Om du vill skriva ut bekräftelsen och ta den med dig på vistelsen så hittar du en pdf nedan.

I bokningsbekräftelsen hittar du information om bland annat:

 • Ankomst och avresa
 • Information om nycklar och liftkort
 • Städ- och utcheckning
 • Barncancerfonden Södras Covid 19-policy

Om du har frågor innan avresa, vänligen kontakta kansliet. Vid akuta frågor utanför kontorstid, vänligen kontakta Fastighetsgruppen. Alla kontaktuppgifter finns nedan.

Skulle något problem uppstå under din vistelse finns kontaktuppgifter till ansvariga i informationspärmen i din lägenhet.

Viktig information för din vistelse

Nedan följer information kring ankomst och avresa, var du hittar din nyckel, samt den viktiga städlistan. 

 • Ankomst och avresa

  Stugbytardagar är lördagar. Ankomst sker tidigast kl. 16.00 och avresa senast kl. 11.00. Det är väldigt viktigt att dessa tider respekteras, särskilt under högsäsong.

  Här hittar du adress och vägbeskrivning till Lindvallen.

 • Nycklar

  Varje lägenhet öppnas med en app på din telefon, istället för nycklar. Du kommer att få en inbjudan till appen via mejl, ungefär en vecka innan du ska åka iväg på din vistelse. Mer utförliga instruktioner hittar du nedan.

  Här hittar du mer information om hur det fungerar att låsa upp lägenheten med hjälpen av appen.

  Utanför lägenheten finns en kodbox där du kan hämta ut 1 tagg om något med appen skulle krångla. Koden till den här kodboxen hittar du i mejlet som skickades ut till dig i samband med din bokning.

  Inne i lägenheten finns en trälåda på diskbänken i köket där du hittar ytterligare 1 tagg som kan användas som nyckel under vistelsen. Där hittar du även nyckeln till skidförrådet och liftkorten.

  Din tillgång till lägenheten följer in- och utcheckningstiderna. Du kan med andra ord inte öppna lägenheten om du kommer för tidigt, eller låsa den om du stannar för länge.

  Observera att du debiteras med 800 kronor om en tagg till lägenheten, eller nyckeln till skidförrådet, försvinner.

 • Lift- och badkort

  Under vintersäsongen ingår sex stycken liftkort (SkiPass). Dessa ska lämnas kvar i trälådan på diskbänken i köket för nästkommande gäster. Om ett kort tappas bort kommer Barncancerfonden Södra att debitera för ett nytt liftkort.

  Under säsongen 2021/2022 erbjuds inga badkort då Experium valt att inte sälja några på grund av Covid-19. Istället erbjuder de möjligheten till bokningsbara slot-tider. Om du vill nyttja badet kan du dock betala själv och skicka en reseräkning till kansliet. Du kommer då att få ersättning för ditt utlägg. Vi ersätter ett besök per vistelse i Lindvallen, till ett värde av max 750 kronor, vilket motsvarar en familj med två vuxna och tre barn (en familjebiljett + en extra barnbiljett). Om ni är fler i familjen, vänligen kontakta och stäm av med kansliet.

  Här kan du ladda ner och skriva ut en reseräkningsmall. Du postar sedan reseräkningen tillsammans med bifogade kvitton till kansliet på adress: Barncancerfonden Södra, Mindpark, Bytaregatan 4B, 222 22 Lund.

  Det går även bra att skanna in reseräkningen och kvittona och skicka den på mejl till sodra@barncancerfonden.se.

  Här hittar du länken till Experiums bokningsystem. Obs! Barncancerfonden Södra ersätter endast besök på äventyrsbadet.

  Här hittar du mer information om biljettpriser till Äventyrsbadet.

 • Städ- och utcheckningslista

  Checklista för städning av lägenheten

  Följ noga nedanstående lista för att lämna lägenheten i bästa möjliga skick till nästa hyresgäst.

  • Töm alla garderober, hyllor, köksskåp, kyl och frys och kontrollera så att inget ligger kvarglömt.
  • Diska, torka och ställ all disk på plats i köksskåpen. Diskmaskinen ska tömmas innan ni lämnar lägenheten.
  • Köket: Torka av alla ytor i köket, såsom hyllor, köksskåp, vaskar, spis, ugn, spislåda samt fläkt och fläktkåpa. Glöm inte att torka av hyllorna även i kylen!
  • Sovrummet: Vädra sängkläderna. Dammsug under madrasserna. Vik ihop täcket och bädda med överkastet.
  • Toalett och badrum: Torka av porslin, kakel, spegel och kranar. Rengör toaletten noggrant och spola av toalettsitsen. Fyll på toalettpapper.
  • Damma av alla möbler och ytor i lägenheten. Torka av vid behov.
  • Dammsug hela lägenheten och torka alla golv. Byt dammsugarpåse vid behov.
  • Töm alla papperskorgar och soppåsar. Byt soppåse.
  • Städa altan, skidförråd och entré.
  • Vädra lägenheten ordentligt.

  Kom ihåg!

  • Stäng inte av värme, kylskåp och varmvattenberedare.
  • Kontrollera att fönster och dörrar är stängda och låsta.

  Städningen är viktig – glöm inte bort den!

  Varje hyresgäst ansvarar för att hålla ordning under vistelsen samt att slutstädningen blir utförd. Allt städmaterial finns i städförråden. 

  Vår fastighetsskötare kontrollerar städningen efter din hemresa. Fastighetsskötaren rapporterar sedan till kansliet. Vänligen observera att vi debiterar dig om stugan inte är städad eller om städningen inte håller måttet. Priset för att återställa anläggningen är 600 kronor per timme.

  Innan utcheckning, var vänlig och gå igenom städlistan noga. Om något saknas eller har gått sönder, kontakta kansliet och Fastighetsgruppen snarast.

  Lägenheten ska återställas i samma skick som den var vid ankomst och nästa gäst ska kunna flytta in utan anmärkning. Om du redan vid ankomst märker att lägenheten är dåligt städad, vänligen ring Fastighetsgruppen samt ta bilder och skicka dessa till kansliet. Vi kan tyvärr inte erbjuda någon städning, men vi kan då åtminstone fakturera den familj som inte uppfyllt sin del av avtalet.

  Kom ihåg! Alla familjer som hyr våra rekreationsanläggningar går igenom någonting oerhört tufft och svårt. Många är dessutom infektionskänsliga. Var noga med städningen, tänk på dina medmänniskor och lämna efter dig din lägenhet så som du själv skulle vilja hitta den. 

 • Barncancerfonden Södras Covid-19-policy

  Vi på Barncancerfonden Södra värnar om våra medlemmars hälsa. För att inte bidra till spridning av Covid-19 (eller andra sjukdomar), vill vi uppmärksamma dig som hyresgäst på att du alltid hyr våra anläggningar under eget ansvar.

  Följande riktlinjer gäller för dig som hyr genom oss:

  • Åk inte till Lindvallen om du eller någon i din familj känner minsta symptom.
  • Gemensamma ytor används under eget ansvar, men vi rekommenderar att ni begränsar antalet personer per tillfälle och endast umgås med de personer ni valt att resa med.
  • Det är alltid viktigt att städa och vädra ordentligt när du lämnar din lägenhet, särskilt i dessa tider. Följ noga anvisningarna i er tilldelade bokningsbekräftelse.

  Om läget förändras med anledning av beslut från regering eller rekommendationer från Folkhälsomyndigheten, kan Barncancerfonden Södra behöva ändra policyn. Vi kommer då att kommunicera ut detta till dig som hyr genom oss.

  Tills vidare gäller ovanstående riktlinjer.

stripes.png

Trivselregler

 

Lägenheterna

738: Fristående lägenhet som består av ett kök och allmänt rum, 2 badrum med WC/Dusch och 1 bastu. Det finns 10 sängplatser fördelat på 3 rum: 1 rum med 1 dubbelsäng, 2 rum med 2 våningssängar (4 enkelsängar).

740 U: Finns på bottenvåningen av en 2-våningslägenhet och består av ett kök och allmänt rum, 2 badrum med WC/Dusch och 1 bastu. Det finns 10 sängplatser fördelat på 3 rum: 1 rum med 1 dubbelsäng, 2 rum med 2 våningssängar (4 enkelsängar). Lägenheten har sin egen utgång på fram- och baksidan. Det finns utvändiga trappor som ger tillgång till 740 Ö (lägenheten på ovanvåningen som inte är i Barncancerfonden Södras ägo).

Vad finns på plats?

Nedan följer information om vad som finns på plats i Lindvallen och vad du som hyresgäst behöver ta med dig själv. 

 • Köksutrustning

  Förutom normal köksutrustning (inklusive diskmaskin) och porslin för 10 personer finns även elvisp, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost, våffeljärn och mikrovågsugn.

 • Städ och tvätt

  All städutrustning finns i städförrådet. Det finns även en liten tvättmaskin samt torkskåp i varje lägenhet. Ta med eget tvättmedel och låt luckan till tvättmaskinen vara öppen när maskinen inte används.

  Sopor slängs i avsedda containrar på parkeringsplatsen.

 • Bad- och bastumöjligheter

  Det finns en bastu i varje lägenhet. Påslag av aggregatet finns på undersidan. Det går även att bada på Experium.

 • För dig som har små barn

  Barnstol finns i lägenheten. Skötbord och spjälsäng finns tyvärr inte.

 • Underhållning

  Det finns sällskapsspel och TV i varje lägenhet.

 • Parkering

  Parkering får endast ske på anvisad plats som tillhör lägenheten. Det är viktigt att detta respekteras då framkomligheten behövs för utrycknings- och snöröjningsfordon. Önskar ni fler platser finns det flera i lägenhetens närhet. 

  Har du elbil? I nuläget finns det tyvärr ingen möjlighet att ladda elbil i Lindvallen och det är absolut förbjudet att ladda från lägenheterna.

 • Säkerhet

  Brandvarnare finns i vardagsrummet. Proppskåp och jordfelsbrytare finns i hallen. Vid större problem, kontakta vår fastighetsskötare.

 • WiFi

  Skistar erbjuder dig som är registrerad i MySkiStar tillgång till gratis WiFi på alla sina destinationer. Du som är registrerad i MySkiStar har tillgång till gratis WiFi i Sälen, Åre Vemdalen, Hemsedal och Trysil.

  Så här ansluter du dig:

  Det finns tre tillvägagångssätt för att få tillgång till MySkiStar WiFi Free:

  • Är du inloggad i MySkiStar i din smartphone/surfplatta eller dator så har du direkt tillgång till WiFi utan att behöva logga in ännu en gång.
  • Är du registrerad i MySkiStar men inte inloggad så loggar du in på MySkiStar_Free med samma uppgifter som till ditt MySkiStar-konto.

  Är du inte registrerad i MySkiStar så anger du din e-postadress för att få tillgång till MySkiStar_Free. Du blir då automatiskt registrerad i MySkiStar.

 • Vad finns INTE på plats?

  Följande är viktigt att du medtar till Lindvallen själv, då det inte finns på plats:

  • Maskindiskmedel till diskmaskinen
  • Handdiskmedel och handtvål
  • Tvättmedel till tvättmaskinen
  • Handdukar
  • Sänglinne (täcken och kuddar finns)
  • Toalettpapper och hushållspapper
  • Skötbord och spjälsäng

Uthyrningsvillkor

Kontaktuppgifter

Här hittar du alla viktiga kontaktuppgifter till kansliet och Fastighetsgruppen.

Har du läst igenom all information?

Vänligen observera att du förbundit dig till att följa regler och villkor när du valt att hyra en stuga genom Barncancerfonden Södra.

Genom att fylla i ditt namn och kryssa i boxen så bekräftar du att du läst och tagit del av ovanstående information.

 

polkadots_big.png

Vill du ladda ner din bokningsbekräftelse som pdf?