Möllegården

Möllegården är en rekreationsanläggning för cancersjuka barn och deras familjer.

Möllegården ligger vacker mitt i Österlen, 2 mil från Ystad, Simrishamn och Tomelilla och drygt 3 km från en av Sveriges vackraste sandstränder i Sandhammaren.

På Möllegården ska familjerna inte bara finna stöd hos varandra, utan också hämta ny kraft och inspiration. Möllegården drivs av Barncancerfonden Södra och är öppet både för familjer från Södra föreningen och från övriga barncancerföreningar.

Huvudbyggnaden på 300 kvm rymmer två familjerum med sex bäddar i "Bombi Bitt" samt fem bäddar och en bäddsoffa med två bäddar i "Nils Holgersson". Dessutom finns ett stort kök, fina gemensamma utrymmen för rekreation och lek. Den fantastiska Möllan från 1832 är på 150 kvm och har sju fasta sovplatser plus barnsäng, samt ett litet kök och toalett med dusch.

Det finns plats för tre familjer varje vecka. På Möllegården är tanken att familjerna ska få komma bort från vardagen och få chans till en andningspaus och utbyte av erfarenheter med andra i en liknande situation. På gården finns pool, jacuzzi, lekplats och en motorikbana.

Hyrespriser Möllegården

 

Bokning av Möllegården

Vill du ansöka om en sommarvecka på Möllegården?

Ansök här