Tjörnarp

Tjörnarp är en av Barncancerfonden Södras tre rekreationsanläggningar för cancersjuka barn och deras familjer. Den drivs av föreningen och är öppen både för våra egna medlemmar och medlemmar från andra barncancerföreningar.

Våra sjöstugor i Tjörnarp ligger vid den vackra och rogivande Tjörnarpssjön, nära natur med kringliggande strövområden i skog. Tomten ligger i ett befintligt villaområde med blandad bebyggelse. På gångavstånd finns idrottsplats med gräs och grusplan, och det är gång/cykelavstånd till en närbelägen badplats i Tjörnarpssjön.

Det finns fem byggnader för boende; fyra välutrustade stugor (Vargen, Rådjuret, Räven och Haren) med plats för sex personer, samt storstugan (Älgen) i två våningsplan som har sju sängplatser.

Tjörnarp erbjuder en möjlighet att få komma bort från vardagen för lugn och ro, samt utbyte av erfarenheter med andra i en liknande situation. På anläggningen finns även en gemensam bastu, uppvärmd pool under sommarsäsongen, aktivitetslokal med pingisrum samt två båtar och fiskekort.

Hyrespriser Tjörnarp

 

Bokning av Tjörnarp