Tjörnarp

Tjörnarp är en av Barncancerfonden Södras tre rekreationsanläggningar för cancersjuka barn och deras familjer. Den drivs av föreningen och är öppen både för våra egna medlemmar och medlemmar från andra barncancerföreningar.

Våra sjöstugor i Tjörnarp ligger vid den vackra och rogivande Tjörnarpssjön, nära natur med kringliggande strövområden i skog. Tomten ligger i ett befintligt villaområde med blandad bebyggelse. På gångavstånd finns en idrottsplats med gräs och grusplan, och det är gång/cykelavstånd till en närbelägen badplats i Tjörnarpssjön.

Anläggningen består av fem byggnader för boende: fyra mindre stugor samt en större.

Tjörnarp erbjuder en möjlighet att få komma bort från vardagen för lugn och ro, samt utbyte av erfarenheter med andra i en liknande situation. På anläggningen finns även en gemensam bastu, uppvärmd pool under sommarsäsongen, aktivitetslokal med pingisrum samt två båtar och fiskekort.

Stuga 1-4: Vargen, Rådjuret, Räven och Haren

De fyra mindre stugorna - Vargen, Rådjuret, Räven och Haren - ser alla likadana ut. Varje stuga är på ca 45 kvm och består av 1 vardagsrum och kök, 2 sovrum, 1 toalett med dusch samt 1 sovloft. Det finns 6 sängplatser, varav 3 sängar och 1 bäddsoffa på entréplan och 2 sängar på loftet. I stugan är det tillåtet att bo max 6 personer plus 1 barn i spjälsäng.

Storstugan: Älgen

Storstugan, Älgen, är ett tvåvåningshus med källarplan. På bottenvåningen finns kök, 1 handikappanpassat badrum med dusch och toalett, samt 1 vardagsrum med matrumsmöbel, soffa med bord, bäddsoffa och fem fåtöljer. På ovanvåningen finns 2 sovrum: 1 sovrum med 1 våningssäng (2 sovplatser) och 1 sovrum med 1 dubbelsäng, 1 enkelsäng och 2 spjälsängar, samt toalett med dusch. På källarplan finns en tredje toalett samt ett pannrum.

Totalt finns det 7 sängplatser i huset, varav 5 sängplatser finns på ovanvåningen. På bottenvåningen finns 2 sängplatser i bäddsoffan. I storstugan är det tillåtet att bo max 7 personer plus 1 barn i spjälsäng.

Bilder

Här hittar du några bilder från anläggningen.

 

Hyrespriser Tjörnarp

 

Bokning av Tjörnarp

 

Har du övriga frågor?