Bokning av Lindvallen

Barncancerfonden Södra erbjuder alla sina medlemmar möjligheten att hyra en vistelse i Lindvallen.

Vintersäsongen

Under vintersäsongen (vecka 51-15) behöver man ansöka om vistelse i Lindvallen. Ansökningsperioden annonseras ut i kalendariet och på våra sociala medier, och inleds vanligtvis i slutet på augusti. Besked om tilldelning kommer i början på oktober.

Under vintersäsongen hyrs Lindvallen ut lördag-lördag, vilket innebär att om du exempelvis ansöker om vecka 11, så har du tillgång till lägenheten från och med lördagen i vecka 10, till och med lördagen i vecka 11.

Sommarsäsongen

Även under sommarsäsongen (vecka 16-50) finns en ansökningsperiod. Denna gäller dock endast vecka 22-35. Ansökningsperioden annonseras ut i kalendariet och på våra sociala medier, och besked om tilldelning kommer i början av april.

Under sommarsäsongens övriga veckor bokar du en vistelse genom att skicka ett mejl till boka@bcfsodra.se. Ange gärna ditt namn, din medlemsstatus, vilken lägenhet du är intresserad av samt vilka datum du skulle vilja hyra. Dessa veckor kan du boka högst tre (3) månader i förväg.

Under sommarsäsongen hyrs Lindvallen ut fredag-fredag, vilket innebär att om du exempelvis ansöker om vecka 22, så har du tillgång till lägenheten från och med fredagen i vecka 21, till och med fredagen i vecka 22.

Ansök till vintersäsongen i Lindvallen!

Sista anmälningsdag är 30 september 2021.

Klicka här

 

Hyrespriser Lindvallen