kalender_720x405 (002).jpg

Bokning av Lindvallen

Barncancerfonden Södra erbjuder alla sina medlemmar möjligheten att hyra en vistelse i Lindvallen.

Bokning under vintersäsongen (vecka 51 - vecka 15)

Under vintersäsongen är intresset för Lindvallen väldigt stort. För att kunna ge så många medlemmar som möjligt en chans att få besöka anläggningen under vintern så behöver du ansöka för att få en vecka.

Ansökningsperioden annonseras ut i kalendariet och på våra sociala medier, och varar vanligtvis från början av augusti till slutet på september. Besked om tilldelning kommer i mitten på oktober.

OBS! Under vintersäsongen är det endast möjligt att ansöka om hela veckor i Lindvallen. Du hyr då lördag-lördag, vilket innebär att om du exempelvis ansöker om vecka 51, så har du tillgång till din lägenhet från och med lördagen i vecka 50, till och med lördagen i vecka 51.

När vi tilldelar vistelser utgår vi huvudsakligen från vår medlemspolicy. Vi försöker även prioritera de medlemmar som aldrig besökt rekreationsanläggningen tidigare.

Bokning under sommarsäsongen (30 april - 30 september)

Under sommarsäsongen är intresset för Lindvallen lite mindre, men fjällen är inte mindre attraktiv! För att kunna ge så många medlemmar som möjligt en chans att få besöka anläggningen under sommaren så behöver du ansöka för att få en vecka.

Ansökningsperioden annonseras ut i kalendariet och på våra sociala medier, och varar vanligtvis från mitten på februari till slutet på mars. Besked om tilldelning kommer i mitten på april.

OBS! Under månaderna juni, juli och augusti är det endast möjligt att ansöka om hela veckor i Lindvallen. Du hyr då fredag-fredag, vilket innebär att om du exempelvis ansöker om vecka 22, så har du tillgång till din lägenhet från och med fredagen i vecka 21, till och med fredagen i vecka 22.

När vi tilldelar vistelser utgår vi huvudsakligen från vår medlemspolicy. Vi försöker även prioritera de medlemmar som aldrig besökt rekreationsanläggningen tidigare.

Övriga bokningsalternativ

Är du intresserad av att hyra Lindvallen i de där skarvarna mellan vinter- och sommarsäsong? Då är du varmt välkommen att fylla i detta formulär. Vänligen observera att du kan boka högst tre (3) månader i förväg. 

 

Hyrespriser Lindvallen