Delta som volontär under den minnesvärda folkfesten!

"Det känns fantastiskt att så enkelt kunna bidra till det viktiga arbetet för barncancerdrabbade personer. Tack för att jag fick vara med på denna roliga och minnesvärda dag!" - volontär hos Barncancerfonden


Just nu söker vi volontärer för ett kort men viktigt uppdrag under helgen vecka 23 (7–9 juni) då startskottet går för cykelveckan i Motala.

Vår förening ska bemanna Barncancerfondens aktivitetstält dagarna då Minivättern, Tjejvättern och Halvvättern hålls. Du förväntas bara delta en halvdag, och ändå kommer din insats att göra stor skillnad för barncancerdrabbade familjer i regionen. Varmt välkommen att delta på folkfesten tillsammans med oss!


Vad innebär uppdraget?

Att du och en person till bemannar Barncancerfondens aktivitetstält under en halv eller en hel dag den 7, 8 eller 9 juni. Beroende på vilken dag du deltar kan uppdraget se olika ut:
Fredag eftermiddag innebär uppbyggnad och förberedelse i tältet medan du under kvällen och lördag och söndag kan få dela ut nummerlappar till tävlande eller engagera barnfamiljer i enklare lek med boll i tältet och pärlande av Bu Cancer-armband.

Självklart får du all nödvändig information samt arbetskläder i samband med uppdraget – ingen förberedelse krävs.

När och var sker uppdraget

I stadsparken i Motala kommer vi att ha vårt tält tillsammans med andra energifyllda och inspirerande utställare och aktörer. Området ligger nära start- och målområde för loppen och du arbetar i team med minst en annan person.  

Datum och tider:
Fredag 7 juni kl 13.00-20.00
Lördag 8 juni kl 11.00-20.00
Söndag 9 juni kl 11.00-19.00 

Obs! Minsta åtagande är en halvdag och i anmälningsformuläret anger du datum och omfattning. Platserna är begränsade och kommer att tillsättas löpande, så passa på att anmäla ditt intresse för en specifik dag så snart du kan.


Boende

Du som bor längre bort, men inte vill missa den minnesvärda upplevelsen, kan självklart ta dig an uppdraget ändå. Barncancerfonden har hyrt en lägenhet för 2-3 personer bara 200 meter från starten.

Vad bidrar din insats till?

Alla intäkter från eventet går till Barncancerfonden Östras verksamhet i Östergötlands och Kalmar län. Föreningen, vars syfte är att stötta barncancerdrabbade personer innan, under och efter behandling, är helt beroende av gåvor från privatpersoner och företag. Din insats är därför ovärderlig!

Har du frågor?
Kontakta Inca på vårt kansli, ostra@barncancerfonden.se, 072-530 23 25.


Gör skillnad nu –  varmt välkommen att anmäla dig i formuläret nedan

I samband med att ni anmäler er till våra föreningsaktiviteter kan era personuppgifter bli synliga för andra medlemmar på tex deltagarlistor, och hanteras av den person eller aktör som arrangerar aktiviteten. Läs mer om hur vi behandlar era personuppgifter i vår integritetspolicy.  

Anmälan Vätternrundan - bemanna BCF-tältet

Jag kan delta:
Jag önskar övernatta i den förhyrda lägenheten
Jag är medlem i Barncancerfonden Östra (inget krav)
Jag har läst igenom och godkänner Barncancerfonden Östras policy om hantering av personuppgifter.
Jag samtycker till medverkan vid fotografering/film i samband med detta arrangemang och att materialet kan komma att användas i informations-/insamlingssyfte på webb, sociala medier eller i tryck i Barncancerfonden Östras kanaler och medier.

Tack! Nu kan du trycka på skickaknappen. OBS! Då SKA det komma upp en tacksida. Om det inte gör det har anmälan inte gått fram. Scrolla ner på sidan för att se om någon uppgift fattas och försök igen.

Tack! Nu kan du trycka på skickaknappen. OBS! Då SKA det komma upp en tacksida. Om det inte gör det har anmälan inte gått fram. Scrolla ner på sidan för att se om någon uppgift fattas och försök igen.