Cykla Halvvättern med oss

Ett sätt att mötas - vi har en egen startgrupp.

Halvvättern är ett cykellopp på 150 km som går upp över Omberg mot storslagna vyer vid Vätterns strand och fortsätter över slingrande landsvägar och böljande rapsfält på din väg mot målet i Motala.

När?
Halvvättern körs söndag 12 juni. Barncancerfonden Östra har bokat alla 20 platser i gruppen som startar 09.28. Vill du hänga med?

För vem?
Vi välkomnar alla medlemmar i Barncancerfonden Östra, också C-medlemmar. Du måste fylla minst 15 år under år 2022.

Vad kostar det? Och vad ingår?
Anmälningsavgiften är:
1 200:- för A- och B-medlemmar
2 700:- för C-medlemmar

Läs om våra medlemskategorier här.  

I denna aktivitet vill vi både känna och visa att vi ingår i en speciell gemenskap – att vi cyklar för barn som insjuknar i cancer. Därför åker vi i likadana kläder med vår logga.

I anmälningsavgiften ingår startavgift till Halvvättern, 150 km-loppet, och det som inkluderas i det. Läs mer på www.vatternrundan.se.

Du får också en kortärmad cykeltröja och byxa (knälång med hängslen) med föreningens logga (värde 1859:-). Vi återkommer med information om det direkt efter att anmälan stängt.

Du som cyklade med oss 2019 och kan återanvända de kläderna betalar 875:-

Avgiften betalas in samtidigt med anmälan till Bg 900-7071, Pg 900707-1 eller swish 900 7071. Ange namn och ”Halvvättern”.


Frågor?

Kontakta Marie Friborg, marie.friborg@barncancerfonden.se , 0706-97 99 36, eller
föreningsinformatör Inca Asknert, ostra@barncancerfonden.se, 0705-30 23 25

Anmälan
Välkommen att anmäla dig i formuläret nedan. Vi har de reserverade platserna till den 17 april som följaktligen är sista anmälningsdag.
Nu har vi stängt anmälan.

Du bör vara medveten om att anmälan är bindande. Kläderna trycks omgående efter sista anmälningsdag, och vi är rädda om föreningens pengar.

Pigga cykelhälsningar från familjekontaktgruppen i Barncancerfonden Östra

I samband med att ni anmäler er till våra föreningsaktiviteter kan era personuppgifter bli synliga för andra medlemmar på tex deltagarlistor, och hanteras av den person eller aktör som arrangerar aktiviteten. Läs mer om hur vi behandlar era personuppgifter i vår integritetspolicy. 

Vi kommer inte att visa ditt personnummer för andra deltagare.