16x9 Image

Pappapaddling - missa inte

I samarbete med Linköpings Kanotklubb välkomnar vi pappor till en helg med paddling, avkoppling och trevligt umgänge i Tjust vackra skärgård utanför Loftahammar. Och vi har ett par platser kvar!

Vilka får anmäla sig?

Pappor till barn som har, eller har behandlats för, cancer inklusive dem som mist, och är medlemmar i Barncancerfonden Östra.

Så här går det till

Vi startar från Tättö havsbad och paddlar ca 8 km till Hasselö. Enkel lunch serveras på vägen.  Väl framme tar vi in på mysiga Hasselö vandrarhem.  Efter en lugn eftermiddag promenerar vi till restaurang Sjökanten för en middag.  Efter middagen kan den som vill bada sjöbastu och njuta en stund i den vedeldade badtunnan.  Övernattning på vandrarhemmet i flerbäddsrum.  På söndagen äter vi frukost på vandrarhemmet och därefter paddlar vi tillbaka till Tättö.

Turen leds av två erfarna kanotister från Linköpings Kanotklubb.  Du behöver inte vara någon atlet för att delta.  Vi paddlar i lugnt tempo. Men det är bra om du har provat att sitta i en kanot förut.  Kanotklubben anordnar då och då tillfällen för prova-på-paddlingar. Se deras webbplats eller kontakta John nedan.

Här kan du läsa ett fint reportage om förra årets paddling.

Vad kostar det?

Anmälningsavgiften är
450 kr per deltagare A-medlem
900 kr per deltagare B-medlem

Då ingår mat, logi, bastu och badtunna, kanot och paddelutrustning. Avgiften betalas när du fått bekräftat att du fått plats.

Läs om våra medlemskategorier här: https://www.barncancerfonden.se/lokala-foreningar/ostra/for-medlemmar/medlemspolicy/

Har du frågor om aktiviteten kontakta John Rönnbäck, john@ronnback.se, eller föreningsinformatör Inca, ostra@barncancerfonden.se, 072-530 23 25.

Anmälan

Välkommen att anmäla dig i formuläret nedan. 

Uppdatering 190815: Nu har vi tagit bort anmälningsformuläret, men om du missat och gärna vill följa med - ring Inca och kolla 072-530 23 25.

Webbplats Tättö havsbad:  http://www.tattohavsbad.se/

Webbplats Linköpings kanotklubb: http://idrottonline.se/LinkopingsKK-Kanot/

I samband med att ni anmäler er till våra föreningsaktiviteter kan era personuppgifter bli synliga för andra medlemmar på tex deltagarlistor, och hanteras av den person eller aktör som arrangerar aktiviteten. Läs mer om hur vi behandlar era personuppgifter i vår integritetspolicy.