16x9 Image

Pappapaddling

I samarbete med Linköpings Kanotklubb välkomnar vi pappor till en helg med paddling, avkoppling och trevligt umgänge i Tjust vackra skärgård utanför Loftahammar.

Vilka får anmäla sig?

Pappor till barn som har, eller har behandlats för, cancer inklusive dem som mist, och är medlemmar i Barncancerfonden Östra.

Så här går det till

Vi startar från Tättö havsbad och paddlar ca 8 km till Hasselö. Enkel lunch serveras på vägen.  Väl framme tar vi in på mysiga Hasselö vandrarhem.  Efter en lugn eftermiddag promenerar vi till restaurang Sjökanten för en middag.  Efter middagen kan den som vill bada sjöbastu och njuta en stund i den vedeldade badtunnan.  Övernattning på vandrarhemmet i flerbäddsrum.  På söndagen äter vi frukost på vandrarhemmet och därefter paddlar vi tillbaka till Tättö.

Turen leds av två erfarna kanotister från Linköpings Kanotklubb.  Du behöver inte vara någon atlet för att delta.  Vi paddlar i lugnt tempo. Men det är bra om du har provat att sitta i en kanot förut.  Kanotklubben anordnar då och då tillfällen för prova-på-paddlingar. Se deras webbplats eller kontakta John nedan.

Här kan du läsa ett fint reportage om förra årets paddling.

Vad kostar det?

Anmälningsavgiften är
450 kr per deltagare A-medlem
900 kr per deltagare B-medlem

Då ingår mat, logi, bastu och badtunna, kanot och paddelutrustning. Avgiften betalas när du fått bekräftat att du fått plats.

Läs om våra medlemskategorier här: https://www.barncancerfonden.se/lokala-foreningar/ostra/for-medlemmar/medlemspolicy/

Har du frågor om aktiviteten kontakta John Rönnbäck, john@ronnback.se, eller föreningsinformatör Inca, ostra@barncancerfonden.se, 072-530 23 25.

Anmälan

Välkommen att anmäla dig i formuläret nedan. Det blir maximalt åtta deltagare på den här turen så vänta inte med anmälan om du vill följa med. I händelse av många anmälningar ger vi förtur till A-medlemmar samt dem som inte deltagit tidigare år. Sista anmälningsdag är 30 juni.

 

Webbplats Tättö havsbad:  http://www.tattohavsbad.se/

Webbplats Linköpings kanotklubb: http://idrottonline.se/LinkopingsKK-Kanot/

Anmälan till pappapaddling

Medlemskategori
Jag är intresserad av samåkning till Tättö havsbad
Jag har läst igenom och godkänner Barncancerfonden Östras policy om hantering av personuppgifter.
Jag samtycker till medverkan vid fotografering/film i samband med detta arrangemang och att materialet kan komma att användas i informations-/insamlingssyfte på webb, sociala medier eller i tryck i Barncancerfondens kanaler och medier.

Tack! Nu kan du trycka på skickaknappen. OBS! När du har gjort det SKA det komma upp en tacksida. Om det inte gör det har anmälan inte gått fram. Scrolla ner på sidan för att se om någon uppgift fattas och försök igen.