16x9 Image

Pappapaddling

Havsluft, motion och sköna samtal.

Favorit i repris. Paddling för pappor arrangerad av Barncancerfonden Östra i samarbete med Linköpings kanotklubb i vackra Tjust skärgård. Den här turen har arrangerats två gånger tidigare, år 2015 och 2017.  

 

Vi startar från Tättö havsbad och paddlar ca 8 km till Hasselö. Enkel lunch serveras på vägen. Väl framme tar vi in på mysiga Hasselö vandrarhem.  Efter en lugn eftermiddag promenerar vi till restaurang sjökanten för en middag.  Efter middagen kan den som vill bada sjöbastu och njuta en stund i den vedeldade badtunnan.  Övernattning på vandrarhemmet i flerbäddsrum.  På söndagen äter vi frukost på vandrarhemmet och därefter paddlar vi tillbaka till Tättö.

Turen leds av två erfarna kanotister från Linköpings Kanotklubb.  Du behöver inte vara någon atlet för att delta.  Vi paddlar i lugnt tempo. Men det är bra om du har provat att sitta i en kanot förut. 

Har du frågor om paddlingen och utflykten kontakta John Rönnbäck, john@ronnback.se, eller informatör Inca, ostra@barncancerfonden.se, 072-530 23 25.

Vilka får anmäla sig?
Vi välkomnar pappor till barn som har, eller har behandlats för, cancer inklusive dem som mist, och är medlemmar i Barncancerfonden Östra.

Vad kostar det?
Anmälningsavgiften är 250 kr per deltagare och då ingår mat, logi, bastu, kanot och paddelutrustning. Avgiften betalas till BCF Östra när du fått bekräftat att du fått plats.

Anmälan
Välkommen att anmäla dig i formuläret nedan. Det blir maximalt åtta deltagare på den här turen så vänta inte med anmälan om du vill följa med.

Webbplats Tättö havsbad:  http://www.tattohavsbad.se/
Webbplats Linköpings kanotklubb: http://idrottonline.se/LinkopingsKK-Kanot/
Mer information om Hasselö finns här: http://hasselo.com 

Nu har vi fått fullt med anmälningar och tagit bort anmälningsformuläret. Om du är intresserad av att stå på reservlista kan du mejla till ostra@barncancerfonden.se.

I samband med att ni anmäler er till våra föreningsaktiviteter kan era personuppgifter bli synliga för andra medlemmar på tex deltagarlistor och hanteras av den person eller aktör som arrangerar aktiviteten. Lär mer om hur vi behandlar era personuppgifter i vår integritetspolicy.   

.