Pappapaddling

I samarbete med Linköpings Kanotklubb välkomnar vi pappor till en helg med paddling, avkoppling och trevligt umgänge i Tjust vackra skärgård utanför Loftahammar.

”På sätt och vis spelar paddlingen mindre roll – det är gemenskapen som är betydelsefull”. Så sade Jonas om pappapaddlingen 2017. Läs hela reportaget här.   

Vilka får anmäla sig?
Pappor till barn som har, eller har behandlats för, cancer inklusive dem som mist, och är medlemmar i Barncancerfonden Östra.

Så här går det till
Vi startar från Tättö havsbad och paddlar ca 8 km till Hasselö. Enkel lunch serveras på vägen. Väl framme tar vi in på mysiga Hasselö vandrarhem. Efter en lugn eftermiddag promenerar vi till restaurang Sjökanten för en middag. Efter middagen kan den som vill bada sjöbastu och njuta en stund i den vedeldade badtunnan. Övernattning på vandrarhemmet i flerbäddsrum. På söndagen äter vi frukost på vandrarhemmet och därefter paddlar vi tillbaka till Tättö. 

Turen leds av två erfarna kanotister från Linköpings Kanotklubb. Du behöver inte vara någon atlet för att delta. Vi paddlar i lugnt tempo. Men det är bra om du har provat att sitta i en kanot förut. Kanotklubben anordnar då och då tillfällen för prova-på-paddlingar. Se deras webbplats eller kontakta John nedan.

Vi tar oss på egen hand till och från Tättö havsbad. Kanske kan några av oss samåka när vi ser deltagarlistan?

Vad kostar det?
Anmälningsavgiften är 350 kr/person.

Då ingår mat, logi, bastu och badtunna, kanot och paddelutrustning.
Avgiften betalas när du fått bekräftat att du fått plats.

Anmälan
Välkommen att anmäla dig i formuläret nedan. Det finns plats för åtta deltagare på den här turen så vänta inte med anmälan om du vill följa med. I händelse av många anmälningar ger vi förtur till A-medlemmar samt dem som inte deltagit tidigare år.

Läs om våra medlemskategorier här

Sista anmälningsdag är 27 juni.

Har du frågor?
Välkommen att kontakta John Rönnbäck, john@ronnback.se, 070-590 83 66, eller föreningsinformatör Inca, ostra@barncancerfonden.se, 072-530 23 25.

Varmt välkommen hälsar familjekontaktgruppen

Webbplats Tättö havsbad 

Webbplats Linköpings kanotklubb


I samband med att ni anmäler er till våra föreningsaktiviteter kan era personuppgifter bli synliga för andra medlemmar på tex deltagarlistor, och hanteras av den person eller aktör som arrangerar aktiviteten. Läs mer om hur vi behandlar era personuppgifter i vår integritetspolicy.
 

Nu har stängt anmälan och formuläret är borttaget. Vill du stå på reservlistan? Mejla till Inca.