Stöd föreningen

Vi är en ideell stödförening för cancersjuka barn och deras familjer i främst Östergötlands och Kalmar län. Vårt arbete kan genomföras tack vare engagerade medlemmar samt gåvor från privatpersoner, företag och organisationer. Föreningen får inget stöd av stat, landsting eller kommun. Alla bidrag är därför välkomna, stora som små.

Vi bevakar barnens intressen och rättigheter, stöder vårdpersonal samt sprider information. Vi bedriver familjekontakt- och trivselverksamhet både på och utanför sjukhuset.

Vill du skänka en minnes- eller högtidsgåva?

Genom att skänka en minnes- eller högtidsgåva kan du hedra minnet av en anhörig eller vän.

Beställ minnesgåva

Beställ högtidsgåva

Du kan även kontakta vår gåvotelefon och berätta vem du vill hedra så skickar vi din personliga hälsning till den mottagare du önskar.

Gåvotelefon: 0141-403 50

Telefontid: Måndag-torsdag kl 09.00-17.00. Fredag kl 09.00-15.00.

Stöd oss genom insättning på vårt 90-konto

Stöd oss genom insättning till något av våra 90-konton. Gåvor över 100 kr får ett tackkort hemskickat (om adressuppgifter anges vid insättningen).

Plusgiro 90 07 07-1
Bankgiro 900-7071

Swisha en gåva

Vill du skänka en gåva direkt? Då är Swish ett smidigt sätt. Observera att vi inte skickar tackkort för gåvor som skickas via Swish. Det kommer upp ett tack direkt när man swishar.

Swishnummer: 900 7071

Här hittar du information om hur du skaffar Swish.

Stöd oss genom egen insamling på Facebook

Att starta en insamling till Barncancerfonden Östra via Facebook Donations är ett nytt och enkelt sätt att stödja vår verksamhet. Via ditt konto på Facebook kan du med ett par knapptryck starta en egen insamling. Läs mer om hur du gör här.

Kontrollerad insamling

Barncancerfonden Östra står under tillsyn av Svensk Insamlingskontroll som bevakar att organisationer med 90-konto använder minst 75 procent av intäkterna till verksamhetens ändamål.

Tack! Din omtanke värmer. Ditt stöd hjälper!


Du kan också stödja oss genom att bli medlem.

Läs mer om oss, vad vi gör och vad pengarna går till här

 

Vi är måna om din integritet och hanterar personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (EU) 2016/679 som trädde i kraft 2018. Läs vår policy kring hantering av personuppgifter här