Bowlingklot_IA_1440x810_webb.jpg

Vem slår flest strikes?

Följ med gruppen för ungdomar och unga vuxna på en eftermiddag med mat, bowling och skönt häng. Nu kan du anmäla dig!

Välkomna till Linköping lördag 10 december.

Vi börjar med lunch och sedan bowlar vi i Sporthallen där det inte är så mycket ljud och blink blink. Vem blir inte trött av det? 😉 Banorna i Sporthallen är tillgängliga även för den som kommer i rullstol.


För vem?

För dig som fyllt minst 13 år och behandlas, eller har behandlats, för barncancer. Självklart är syskon också välkomna. Familjen ska vara medlem i vår förening.


När? Var? Och hur?

Lunch
Vi träffas klockan 11.30 på Mozzarella Ristorante och provar deras goda pizzor. Restaurangen ligger på Nygatan 11.

För den som kommer till Resecentrum, och vill ha sällskap, kan Henny möta upp för gemensam promenad till restaurangen. Sms:a Henny om du vill att hon möter, 072-441 84 85.

Bowling
Klockan 14.00-15.00 är bowlingbanorna bokade. Vi ska vara där en stund innan för att prova skor och höra hur det går till.

Fika
Vill vi hänga en stund till går vi och fikar efteråt – för de som vill.

Vad kostar det?
Du behöver inte betala något. Barncancerfonden Östra står för lunch, bowling och fika.

Men om du har anmält dig och plötsligt inte kan komma är det viktigt att du meddelar Inca eller Henny. Vi är rädda om givarnas pengar och vill inte betala för något som inte nyttjas.

Ledare
Ni får hänga med Henny och Anett Sundqvist den här dagen. Kanske har du träffat Henny på ungdomsstorläger eller Maxa Livet? Eller följt hennes äventyr på Instagram?

Undrar du över något?
Vi svarar på frågor: Henny Sundqvist, henny.sundqvist@gmail.com, 072-441 84 85, eller Inca på kansliet, ostra@barncacerfonden.se, 072-530 23 25.

Se mer om Sporthallens bowling här   
Hitta till restaurangen, se karta här    

Anmälan
Välkommen att anmäla dig! Gör det gärna bums! Blir vi många försöker vi boka till banor så snart som möjligt. Sista anmälningsdag är söndag 4 december.

Välkommen att anmäla dig här

I samband med att ni anmäler er till våra föreningsaktiviteter kan era personuppgifter bli synliga för andra medlemmar på tex deltagarlistor, och hanteras av den person eller aktör som arrangerar aktiviteten. Läs mer om hur vi behandlar era personuppgifter i vår integritetspolicy.