Material till Julpaket 2023

Här finns allt material som ingår i julpaketet. Ladda ner och sprid materialet för att visa ert engagemang. Tack!

Det är viktigt att du inte modifierar materialet utan låter allt se ut som det gör. Tack!

Julmärket

Julmärket kan du använda i eget material där du vill berätta om ert stöd. Det kan exempelvis vara på er hemsida.

Model.ImageFile.AltText ?? Model.ImageFile.Name Ladda ner julmärket (jpg) Ladda ner julmärket (png)

Mejlsignatur

Mejlsignaturen gör det enkelt att berätta om ert stöd i mejl ni skickar. Lägg in bilden i er signatur tillsammans med era övriga uppgifter.

Model.ImageFile.AltText ?? Model.ImageFile.Name Ladda ner mejlsignatur (png)

Diplomet

Diplomet som du kan skriva ut och sätta upp skapar du här nedanför.

Juldiplom

Sist och viktigast av allt – lär känna Minnéa

I årets julpaket möter du sjuåriga Minnéa, som blev diagnosticerad med ALL, akut lymfatisk leukemi i slutet av augusti 2022. Hon påbörjade då en drygt två år lång behandling och är idag i underhållsfasen, vilket betyder att hon inte behöver åka in till sjukhuset lika ofta.

Minnéa, som både går på popkör och studsar studsmatta en gång i veckan, tycker om att pyssla, leka med kompisar och vara utomhus. Just nu är hon väldigt glad över att orka gå på fritids två dagar i veckan, vilket hon inte klarade av förra året, trots att hon så gärna ville.

Förra året var Minnéa inlagd för behandling strax innan jul. Det hon minns lite extra var hur hon kämpade med att ta sina tabletter, och att just den dagen när det var som jobbigast så började det snöa. Då kändes allt lite bättre.

I julklapp i år önskar sig Minnéa allra mest en egen videokamera. Hon brukar låna mammas och pappas mobiler och blir superglad över att få göra sina små klipp, men drömmen är att ha en helt egen kamera att filma med.