Mellansverige möter - Podcast

I podcasten Mellansverige möter, möter vi olika människor som på olika sätt berättar om barncancer. Det innebär personliga berättelser, men också fakta, forskning och föreningsperspektivet.

Vill du medverka, eller känner du någon som vill berätta sin historia? Hör av dig!

Välkommen till Mellansverige möter!

Avsnitt 4. Syskon-Gustav
Att läsa en saga istället för att tömma sopor
Gustav Westerholm – om syskonstöd, läget på sjukhuset just nu, och om hur han i feberfrossa, helt omedvetet, beställt hem en amerikansk blåbärsbuske.

Avsnitt 3. Titanium
Maria Hedberg – om hjältar, hållbara grundämnen och den hårda verkligheten för unga barncanceröverlevare, på väg in i vuxenlivet.

Avsnitt 2. SuperSigne
Linnéa Andersson – om superkrafter, tigermamman och om viljan att leva istället för att bara överleva.

Avsnitt 1. Så länge hjärtat slår
Viveca Halldin Norberg – om när överlevnadsstatistiken vände på 90-talet, om den livsviktiga föreningen och om att aldrig tappa hoppet.