Vi stänger våra rekreationsanläggningar

Från och med skiftet mellan sommar- och vintersäsong under hösten 2022 måste vi tyvärr stänga våra rekreationsanläggningar på obestämd tid.

Varför stänger vi ner?

Just nu är elpriserna väldigt höga i Sverige, särskilt i södra Sverige. Detta har tyvärr tvingat oss i Barncancerfonden Södra att fatta ett tråkigt beslut: från och med den 1 oktober kommer vi tillfälligt att stänga ner våra rekreationsanläggningar.

Anledningen till detta är att vi som ideell förening helt enkelt inte har råd att hålla igång dem under hösten. Våra anläggningar är stora och kostar mycket. Allteftersom det blir kallare ute kommer vi därför inte att ha de ekonomiska resurser som krävs för att hålla igång våra anläggningar. 

Möllegården och Tjörnarp

Möllegården och Tjörnarp kommer att hållas stängda från och med den 1 oktober. Vi vet i nuläget inte när vi kommer att kunna öppna upp anläggningarna igen, men så fort vi vet så kommer vi att meddela detta.

Lindvallen

Lindvallen hålls stängd från och med den 1 oktober tills vintersäsongen drar igång ordentligt i december. Ansökningsperioden till Lindvallen kommer alltså att hållas som vanligt.

Vi beklagar dessa nyheter och hoppas på att vi snart kommer att kunna öppna upp våra anläggningar som vanligt igen.

Har du några frågor?

Vänligen kontakta Barncancerfonden Södras styrelseordförande Markus Alm på e-post: ordforande.sodra@barncancerfonden.se.