Erbjudande: Sånglektioner för drabbade barn

Tycker du om att sjunga? Musikern Birgitta Persson är volontär för Barncancerfonden Södra och utbildad i solosång. Nu erbjuder Birgitta möjligheten för två elever att ta fem sånglektioner för henne - helt gratis!

På våra sociala medier kan du bland annat läsa mer om vår medlem Elof Zetterberg, som efter fyra års sånglektioner hos Birgitta, nu uppfyllt sin dröm och kommit in på en sångutbildning i Sundsvall. 

Mer information

En sånglektion är en 0,5-1 timme lång (det är helt upp till dig hur mycket du orkar). Lektionerna planeras så att de passar både dig och Birgitta. Det kan vara allt ifrån en gång i veckan, en gång var fjortonde dag eller en gång i månaden. 

Kostnad?

En lektion kostar normalt 500 kronor, men Birgitta erbjuder nu möjligheten för dig att komma på sånglektion hos henne helt gratis. Du får alltså sånglektioner till ett värde av 2 500 kronor.

Hur anmäler jag mitt intresse?

Är du intresserad av att ta sånglektioner hos Birgitta? Vänligen skicka ett mejl till Martina Mårlind på e-post: martina.marlind@barncancerfonden.se.

Övrig information

Erbjudandet riktar sig till A- och B-medlemmar, och endast till dig som själv är eller har varit drabbad av barncancer. 

Birgitta undervisar i sitt hem i Ödåkra, och du behöver kunna ta dig dit själv. Väl på plats finns det tre trappsteg och tyvärr ingen ramp.

Har du några frågor?

Vänligen kontakta Martina Mårlind på telefon: 0766-27 64 19 eller e-post: martina.marlind@barncancerfonden.se.