Skaraborgsgruppen

Varmt välkomna till Skaraborgsgruppen! Vi är en grupp engagerade föräldrar med erfarenhet av cancer. Flera av oss har barn som drabbats på olika sätt och vi befinner oss i olika skeden i livet.

 Vårt mål är att finnas som ett nav och ge stöttning och en känsla av gemenskap till familjer som drabbas i vårt närområde. Vi hoppas kunna skapa det genom möten och aktiviteter.

Fika på KSS. Vi har som mål att finnas på plats med fika och en pratstund två gånger om året. Vi lämnar också fika på avdelningen som personalen hanterar. De populära chokladbollarna har varit en succé och tanken är att det alltid skall finnas i frysen. Fråga om ni blir sugna!

Vi har en sluten Facebookgrupp där vi lägger ut aktuella aktiviteter och liknande, varmt välkomna dit om ni är drabbade av barncancer. Sök efter ”Barncancerfonden Västra, Skaraborgsgruppen” och begär att få bli medlem.

Är du intresserad av att träffas bara för att prata lite, eller om du vill engagera dig i de olika aktiviteterna och/eller insamlingarna så känn dig välkommen. Ju fler vi är desto starkare blir vi tillsammans!

Kontakt

Kontaka gruppen via föreningens kansli:

E-post vastra@barncancerfonden.se