Vi som mist bjuder in till höstens träffar

När det värsta har hänt finns vi där I höst bjuder Barncancerfonden Stockholm Gotland, Vi-som-mist, in till åtta stycken föräldrakvällar.

Gruppen som beräknas börja 26 augusti möts på måndagskvällar i trivsam miljö och är till för att du som mist ska få möjlighet att möta andra i liknande situation. Varje barn, varje sorg är unik men i mötet med andra drabbade kan känsla av ensamhet bytas mot meningsfull samvaro där samtalet får handla om barnet; hur det var, hur det blev, och livet hur det var och hur det blivit.

Gruppledarna för träffarna kommer från Kompetenscentrum FörSorg och har mångårig erfarenhet av att möta Barncancerföreningens föräldragrupper på olika platser i Sverige.

Stockholmsgruppen möts på Fjällgatan 23B 2 tr, måndagar 18:30 – 20:30 
Redan kl 18:00 står kaffe och smörgåsar framdukat.

Gruppledarna vet hur svårt det kan vara att närma sig sorgen och har metoder för att underlätta möten och samvaro.  Samtal varvas med enkla övningar. Förutom en gedigen erfarenhet, baserar gruppledarna sina metoder på sorgeforskning och väletablerade metoder för just sorgebearbetning.

Gruppledare är diakon Joanna Davrin som några av er kan ha mött på Lilla Erstagården, samt Erika Sinander leg psykoterapeut.

För anmälan och ytterligare information kontakta Erika Sinander: 
erika@sinander.se eller smsa: 0707-97 67 64

Varmt välkommen

Erika Sinander och Joanna Davrin