Inställt: Upplev Gotland på ert sätt i sommar!

I år erbjuder vi två olika sätt att uppleva Gotland och Slite Strandby. Utöver medlemsresan, som vi kommer att genomföra för andra året i rad, erbjuder vi även familjer under behandling att hyra en stuga för en veckas familjesemester.

Den 13 – 16 augusti går vår medlemsresa av stapeln och då hoppas vi att så många som möjligt vill följa med oss till Gotland. I härliga Slite Strandby finns allt som du kan tänkta dig för en rolig avslutning på sommaren: Havsbad, pool, bastu, äventyrsgolf och mycket mer! 

Utöver det kommer det kommer ni att få lyssna på en intressant föreläsning och spendera dyrbar tid tillsammans med gamla och nya vänner. 

Mer information och anmälan hittar du i kalendariet!

Nytt för i år är att vi utöver medlemsresan har hyrt stugor i Slite Strandby även under v. 30 och v. 31. Detta för att vi i föreningen vill erbjuda medlemmar som är under behandling möjlighet till rekreation och vila.

De veckorna kommer ingen från föreningen att finnas på plats, utan det är en enskild semester för familjer som behöver lite extra tid tillsammans.

Resan kostar 500 kr. Utöver det kommer det att tillkomma kostnader för resa och mat. Föreningen bekostar stughyran.

Aktiviteten är tillsvidare inställd på grund av Coronaviruset.

Mer information finns här Barncancerfondens riktlinjer för Coronaviruset.