Rapport från våra temabruncher

Föreningens bruncher som anordnas en gång i månaden är omåttligt populära och vid de senaste två tillfällena har det minst sagt blivit succé! Genom att arbeta mer temainriktat har vi lyckats skapa en läskig brunch med Halloweentema och en galen brunch med djurtema.

Den 26 oktober anordnades en ryslig brunch med Halloweentema på Courtyard by Marriott dit cirka 70 personer av våra medlemmar deltog. Lokalen hade smyckats med hjälp av våra volontärer och på storbild skymtade läskiga bilder av spöken, pumpor, spindlar och allt annat som hör Halloween till. På plats fanns även ansikstmålare som målade både stora och små och tillsammans bjöds vi på en superhärlig brunch!

Den 16 november anordnades våra andra temabrunch där djuren fick stå i fokus! Vi hade uppmanat våra gäster att ta med sig sitt favorit gosedjur, klä sig i något djurigt eller att på något sätt bidra till vårt tema. Restaurangen på Courtyard by Marriott dekorerades såpass att det nästan kändes som att vi befann oss i djupaste djungeln och i slutet av brunchen fick alla barn möjlighet att ge sig på vår skattkiste-pinata!

Stort tack till Courtyard by Marriott som låter oss nyttja deras lokaler och som bjuder på både god mat och fint bemötande. För er som missat våra bruncher - håll utkik i vårt kalendarium där vi inom kort kommer publicera vårens datum.