Nu kommer vi till Gotland!

Föreningen gör nu en riktig satsning på att få igång en fungerande verksamhet på Gotland, men vi behöver er hjälp!

Ett första steg i denna process är att samla våra medlemmar för en minihelg i fantastiska Slite. Mellan den 13-16 juni kommer flera familjer, styrelsen samt ideellt engagerade åka ned för att umgås och ha en trevlig vistelse. I samband med detta vill vi givetvis också bjuda in alla våra familjer som bor på Gotland till Slite strandby för att ta del av allt som händer under dessa dagar.

Är du intresserad av vara med på en inspirerande föreläsning om socker och stillasittande på fredagen, eller kanske en härlig avslutningsmiddag på lördagen så får du gärna kontakta kansliet. Under lördagen finns det även möjighet att för ett rabbaterat pris delta i häftiga Gotland Triathlon, hör av dig om du vill veta mer till stockholm@barncancerfonden.se

Vidare kommer vi också starta upp brunchtilfällen för alla familjer på Gotland en gång varannan månad till att börja med. Från och med september i år hoppas vi vara igång och kunna fånga upp vad ni har för behov och vad ni vill att vi ska göra tillsammans. 

Håll utkik på hemsidan i kalendariet där det kommer komma upp mer info och tveka inte på att höra av dig om du vill vara med och starta upp något eller om du har några frågor. Glöm inte heller att sprida detta så att vi får igång så många familjer på Gotland som möjligt!