Header julfirande.png

Ett fantastiskt julfirande

Nu tändas tusen juleljus på jordens mörka rund och tusen, tusen stråla ock på himlens djupblå grund.

Under lördagen den 14 december samlades inte mindre än 150 medlemmar från Barncancerfonden Stockholm Gotland på Courtyard Marriott för att fira in julen. Vi bjöds på glögg, festliga accessoarer, god mat, fantastisk underhållning och mycket mer!

Vid 12-snåret började samtliga gäster ramla in för att hälsas välkomna och mingla tillsammans över en kopp glögg. Våra fantastiska volontärer (På bild) Hanna och Belén hade ordnat med fin utsmyckning och härliga julglasögon till samtliga barn på plats.

Efter en liten stund välkomnades vi in i Marriotts stora konferenslokal där vi bjöds på ett otroligt gott julbord med både lax, sill samt kalkon med alla dess tillbehör. Medan vi njöt av den goda maten hade volontärerna ordnat med ett stort pysselbord för alla barn och efter en stund kom även ansiktsmålare och målade alla som ville. Dessutom hade clownerna på något sätt nosat upp vart vi höll hus denna lördag och ville givetvis vara med på vår stora fest!

Plötsligt sänktes belysningen i salen och ett otroligt fint luciatåg från Adolf Fredriks musikklasser tågade in för att ge oss riktig julkänsla. Både gamla och nya låtar framfördes och både barn och föräldrar satt förundrade över den vackra sången.

När dagen sedan började lida mot sitt slut fick vi besök av självaste jultomten som kom och gav alla barn en egen liten klapp.

 

Som ni kanske förstår blev dagen helt otroligt lyckad och vi är så glada för att så många av våra medlemmar kunde komma och fira in denna jul med oss.

Vi vil också rikta ett extra stort tack till Courtyard Marriott som återigen överträffade våra förväntningar och bjöd på fantastisk mat, fina lokaler och ett proffsigt bemötande. Vidare hade vi aldrig klarat oss utan våra fina volontärer som inte bara dekorerade utan tog hand om barnen, köpte in julklappar och så mycket annat.

Stort tack!