Avkopplande Andrum

Den 7 november samlades knappt 20 av våra medlemmar för en kväll i avkopplingens tecken. Vår förhoppning var att för en kort stund ge föräldrar vars barn befinner sig under behandling lite Andrum.

Kvällen blev minst sagt en succé med flera avkopplande och lyxiga inslag! Klockan 18.00 samlades vi i Mälarhöjden för att bli bjudna på god dricka och härliga tilltugg. Därefter tog den duktiga personalen från skönhetssalongen Uniiq över och såg till att alla gäster blev ordentligt bortskämda. Nya frisyrer skapades av den duktiga personalen från salongen Hair, trevliga sminkningar gjordes och naglarna fixades. Utöver detta fanns det också möjlighet att få både kroppsmassage och hårbottenmassage och samtliga gäster på platser var supernöjda med kvällen!

Under kvällen hade inredningsbutiken 2Plan ordnat med exklusiva erbjudanden och såg tillsamans med övriga arrangörer till att alla fick med sig varsin goodiebag hem. På Café Nästan Hemma fortsatte vi sedan med god dryck och härliga snittar samtidigt som alla fick möjligheten att samtala. Allt mellan himmel och jord diskuterades och det blev även en hel del känsliga stunder som berörde alla på plats. 


Vi vill tacka Christian Forsberg som tagit initiativet samt roddat med denna avkopplingsdag. Stort tack också till tjejerna på Uniiq med Therese i spetsen samt Dobrilla på Café Nästan Hemma. 

Vi hoppas att kunna fortsätta med denna uppskattade dag längre fram!