Boka Tomtebo under högsäsong

Här kan du ansöka om att boka Tomtebo under högsäsong. Har du frågor går det bra att kontakta oss på norra@barncancerfonden.se eller 090- 77 27 00.

Från och med vecka 40 öppnar Tomtebo, förhandsbokningen av en vecka under högsäsong öppnar den 17/9 kl.12 och stänger den 3 oktober.

Kom ihåg att du bara kan boka Tomtebo om du har ett familjemedlemskap eller ett enskilt medlemskap. Beroende på vilken medlemskategori man tillhör, när man senast besökt Tomtebo och när man skickade in sin ansökan kommer kansliet sedan göra ett urval och tilldela veckor till dem som ansökt. Kansliet ger besked inom två veckor efter ansökningsperioden. När den processen är klar, finns möjlighet att boka om det finns veckor kvar.

Har nu 211014 kontaktat alla som anmält sig, inte fått återkoppling från vissa som erbjöds en vecka de inte sökt och då tolkar jag det som att man inte är intresserad av den.

I dagsläget ser det ut så här:
Från och med nu är det först till kvarn som gäller.

Bokat 211014

Ansökan till Tomtebo under högsäsong

OBS! När du har tryckt på skicka-knappen ska det komma upp en bekräftelse på att vi mottagit anmälan längst ner på sidan. Om det inte kommer upp, fyll i vad som saknas och prova igen. Tack!