Boka Tomtebo under högsäsong

Här kan du ansöka om att boka Tomtebo under högsäsong. Har du frågor går det bra att kontakta oss på norra@barncancerfonden.se eller 090- 77 27 00. Eftersom vi nu har tilldelat de veckor som ansöktes om under ansökningsperioden släpper vi resterande till "först till kvarn"-bokning.

Obs! På grund av rådande situation med Covid-19 har vi tillsvidare stängt vårt rekreationsboende i Hemavan.

Kom ihåg att du bara kan boka Tomtebo om du har ett familjemedlemskap eller ett enskilt medlemskap. Beroende på vilken medlemskategori man tillhör, när man senast besökt Tomtebo och när man skickade in sin ansökan kommer kansliet sedan göra ett urval och tilldela veckor till dem som ansökt. Kansliet ger besked inom två veckor efter ansökningsperioden. När den processen är klar, finns möjlighet att boka om det finns veckor kvar.

Två liftkort ingår i hyran av varje lägenhet. 

Lediga veckor i Tomtebo under högsäsong 2020/2021

Följande veckor är fortfarande lediga, till dessa gäller "först till kvarn"-principen. X betyder att veckan är uppbokad. 

Vecka  Fjällskivlingen  Kantarellen
49    
50    
51    
52 x x
53 x x
1 x x
2    
3    
4    
5    
6 x x
7 x  
8 x x
9 x x
10 x x
11 x x
12 x x
13 x x
14 x x
15 x x
16 x x
17 x  

Ansökan till Tomtebo under högsäsong

OBS! När du har tryckt på skicka-knappen ska det komma upp en bekräftelse på att vi mottagit anmälan längst ner på sidan. Om det inte kommer upp, fyll i vad som saknas och prova igen. Tack!