barnpastrand_webbstorlek.jpg

Ansök om sommarrekreation

Under och efter behandlingen finns för många ett extra stort behov av att göra saker tillsammans, komma bort från vardagen, byta miljö och få en andningspaus. I sommar erbjuder vi därför möjlighet till sommarrekreation på olika platser.

Hemavan Tomtebo

Vårt rekreationsboende i Tomtebo är öppet som vanligt även sommartid. Cykla nedför branta backar, vandra längs stigar i vacker miljö, plocka svamp eller fiska i någon av fjällsjöarna – alternativen är många. I år besöker du Hemavan kostnadsfritt. Vi bjuder dessutom på en dagsaktivitet för hela familjen, där ni kan välja kajak, stand up paddleboard eller cykel. Ni har också tillgång till rabatterade priser för olika aktiviteter via Fuel. Ansök om en vecka i Hemavan.

Gullviks havsbad eller Pite havsbad

Vill du besöka en av Höga kustens vackraste sandstränder eller Nordens riviera? I år erbjuder vi våra medlemmar möjlighet till en sommarvistelse på Gullviks havsbad eller Pite havsbad till en subventionerad kostnad i stugor som rymmer max 6 personer. Ansök om en sommarvistelse i Gullvik eller Piteå.

Hotellnätter i Stockholm eller Göteborg

Passa på att uppleva Stockholm eller Göteborg, och nyttja vårt erbjudande om hotellnätter. Här finns mycket att hitta på för barnfamiljer!