Projektledare till Hoppets hus

Har du erfarenhet som byggledare och vill göra skillnad för barncancerdrabbade i Västra Sverige? Nu söker vi dig som vill göra en ideell insats som projektledare för planerade byggprojekt på Hoppets hus.

Om Hoppets hus:

Våren 2016 köpte föreningen ett flerfamiljshus i närheten av Barncancercentrum och Östra sjukhuset.

Huset vi i dag kallar Hoppets hus -nästan som hemma, har kommit att bli länken mellan sjukhuset och våra drabbade familjer.

Huset är byggt på 50-talet och består av fyra våningar och stort sett hela huset är nyrenoverat invändigt. 

På första våning finns konferansrum, kök och samtalsrum och kontor. Kansliet är bemannat måndag-fredag och föreningen använder lägenheten för möten och träffar. Andra våning är inrett som korttidsboeende för familjer. 

Kommande byggprojekt:

Under 2019 planerar vi en tillbyggnad med en hiss för att tillgängliggöra huset för alla.

Bygglov är beviljat, en arkitekt har gjort en ritning och vi godkänt och nu görs konstruktionsritningarna. Utöver hissutbyggnaden vill vi även fixa till trapphuset och den tredje våningen på huset. 

Nu söker vi dig som:

Vill vara sammankallande för den befintliga "hoppets hus" arbetsgruppen och leder och fördelar arbetet kring dessa byggprojekt. Du är kontaktperson till  föreningens styrelse, till entrepenörer och levererantörer.

Vem är du?

Du har erfarenhet av byggbranchen och gärna erfarenhet av att leda byggprojekt. Är du van vid att söka fondmedel och är bra på att läsa det finstilta i avtal är det myckt positivt. Bra om du bor i Göteborgstrakten för att ha nära till Hoppets hus som ligger i Sävedalen. 

Tidsomfattning:

Du behöver kunna avsätta ett par timmars tid i veckan för mejl och telefonsamtal samt planeringsarbete. Redovisa för styrelse en gång i månaden.

Uppdraget är ideellt och sträcker sig över minst två år eller tills de specifika uppdragen är färdigställda.

Volontärpolicy:

För att alla som engagerar sig ideellt i föreningen skall veta vilka ömsesidiga förväntningar som gäller så har vi tagit fram en volontärpolicy som även gäller för detta uppdrag - läs vår volontärpolicy här.

Är du intresserad av uppdraget? Anmäl ditt intresse i formuläret här