Fikafixare på Barncancercentrum

En viktig del av föreningens stödverksamhet är att varje onsdagskväll besöka Barncancercentrum och bjuda på fika och samtal. Vill du vara med och hjälpa till?

Äntligen är vi välkomna till Barncancercentrum igen för att bjuda på fika. Vi behöver vara fler som hjälps åt för att bemanna varje onsdagkväll.

När och var skall uppdraget utföras?

På Barncancercentrum i Göteborg, onsdagar ca kl 18-20:30. 

Då allt som serveras skall vara portionsförpackat förbeställer föreningens kansli mackor och kakor från ett bageri. Så allt du behöver göra är att åka dit. Men vill du köpa med något extra att bjuda på till exempel dricka eller godis är det uppskattat. Du får sedan ersättning för dina utlägg.

Särskilda önskemål

Du är medlem i föreningen och ha egen erfarenhet av att vara på Barncancercentrum som förälder, själv drabbad som barn, syskon, mor- eller farförälder eller närstående på annat sätt.  Nu har du bearbetat din egen erfarenhet och har beredskap att stödja de som är drabbade nu. Har ni mist ert barn är ni förstås också välkomna som fikafixare. Viktigast är att du känner att du kan skriva under våra riktlinjer för fikafixare.

Övrig information

Du får en introduktion och första fikan får du hålla tillsammans med någon som har erfarenhet. 

Uppdraget är ideellt men föreningen ersätter resor och ev. utlägg i samband med ditt engagemang och har en gruppförsäkring för volontärer. För allas trygghet har vi även en volontärpolicy. 

Minimiåtagande

Vi förväntar oss att du kan åta dig minst två tillfällen per termin. Meddela oss i god tid vid förhinder eller om du vill avsluta uppdraget.

Intresserad av uppdraget?

Anmäl ditt intresse i formuläret längst ner på denna sida.