Header.png

Grattis till oss!

Oj oj oj, vilken fest det blev i lördags när runt 200 medlemmar från föreningen intog restaurang Solliden på Skansen.

Drygt 200 gäster välkomnades in till restaurang Solliden på Skansen av styrelse och volontärer som tillsammans med den fantastiska personalen hade smyckat restaurangen. Ballonger som vittnade om att det var 40 år sedan vi grundades hängde lite här och var och spänningen låg i luften över hur firandet skulle ske.

Ordförande Lena Palm Östman inledde med att hälsa alla gästerna välkomna och pratade om hur det är att leva med barncancer i sin närhet. Hur svårt det är att bibehålla det vardagliga livet utan att svepa med i det nattsvarta som barncancer är och vikten av att föreningen därför existerar. För att fånga upp och för att skapa om en så lite ljus på den annars så tuffa vardagen! Detta kunde inte ha illustrerats bättre när överaskningsgästerna - clownerna dundrade in med instrument och födelsedagssång mitt i ordförandes tal!

Under dagen var även sjuksköterskorna Margareta af Sandeberg, Eva Turup och Kirsti Pekkanen på plats för att berätta om tiden när de var med och grundade Barncancerfonden Stockholm Gotland.

– Det är fantastiskt att vara här i dag, vi är väldigt stolta, säger Margareta.

På plats under dagen var också den fantastiska kören Joyvoice som uppträdde med låtar som "Is it too late for love" och "Shallow". Den festliga dagen avslutades med ballongdjur, godispåsar till alla barnen och fina ansiktsmålningar.

Reportage från dagen finner ni också HÄR!

Vi säger stort tack till alla som var på plats under dagen!