Bokning av Möllegården

Barncancerfonden Södra erbjuder alla sina medlemmar möjligheten att hyra en vistelse på Möllegården.

Instruktioner för bokning

OBS! Vänligen läs igenom nedanstående instruktioner noga innan du genomför din bokning.

 • Hur bokar jag en vistelse?
  1. Välj önskade datum samt ange antal personer och klicka sedan på ”Sök”.
  2. Välj önskat familjerum/hus och klicka sedan på ”Nästa steg”.
  3. Fyll i ditt förnamn, efternamn, telefonnummer, e-post, medlemskategori (ange den medlemskategori du tillhör i din hemförening), förening (ange din hemförening) samt namn på alla som följer med på vistelsen. Övriga fält kan du lämna tomma, om du inte behöver ett handikappanpassat rum eller vill utnyttja din värdecheck. Om du vill meddela kansliet något som vi bör känna till i samband med din bokning, vänligen skriv detta i fältet ”Meddelande”.
  4. Klicka på ”Skicka bokningsförfrågan”.
  5. Du kommer att få en bekräftelse på din bokningsförfrågan. Mejlet heter ”Tack för din bokningsförfrågan!” Detta är inte en bokningsbekräftelse.
  6. När kansliet godkänt din förfrågan skickas din bokningsbekräftelse ut. Då är du inbokad.
  7. Fakturan skickas ut när bokningen är bekräftad.
 • Varför överensstämmer inte priset med hemsidan?

  I bokningssystemet anges C-medlemspris, nämligen det minst subventionerade priset. Detta på grund av att systemet inte klarar av att ange mer än en priskategori.

  Baspriset för att hyra rekreation genom oss är dessutom alltid ett pris på tre nätter, oavsett om du hyr endast en eller två nätter. Detta visas inte heller i bokningssystemet (som endast visar pris per natt), men det gäller alltid, oavsett vad bokningssystemet säger. Efter den tredje inbokade natten betalar du per natt.

  Baspriset, samt en justering utifrån ditt medlemskap, syns på din faktura när den skickas ut.

  Om du är osäker över vilka priser som gäller, vänligen kika på våra hyrespriser.

 • Jag har försökt boka ett datum, men det fungerar inte.

  Om ett datum inte går att välja, innebär det att det är fullbokat vid det datumet. Du kan kontrollera tillgängligheten i kalendern som visas om du klickar på ”Visa tillgänglighet”.

  I juni, juli och augusti kan du endast boka hela veckor från fredag-fredag.

  Du kan endast boka högst tre månader i förväg. Den första i varje månad öppnar en ny månad upp för bokning.

 • Hur avbokar jag?

  Om du behöver avboka din vistelse, vänligen mejla kansliet på e-post: sodra@barncancerfonden.se.

 • Bokning under sommarsäsongen (30 april - 30 september)

  Under sommarsäsongen är intresset för Möllegården väldigt stort. För att kunna ge så många medlemmar som möjligt en chans att få besöka anläggningen under sommaren så behöver du ansöka för att få en vecka.

  Ansökningsperioden annonseras ut i kalendariet och på våra sociala medier, och varar vanligtvis från mitten på februari till slutet på mars. Besked om tilldelning kommer i mitten på april.

  OBS! Under månaderna juni, juli och augusti är det endast möjligt att ansöka om hela veckor på Möllegården. Du hyr då fredag-fredag, vilket innebär att om du exempelvis ansöker om vecka 22, så har du tillgång till Möllan eller ditt familjerum från och med fredagen i vecka 21, till och med fredagen i vecka 22.

  När vi tilldelar vistelser utgår vi huvudsakligen från vår medlemspolicy. Vi försöker även prioritera de medlemmar som aldrig besökt rekreationsanläggningen tidigare.

  Om det blir veckor över visas dessa i bokningsystemet och du är då varmt välkommen att skicka in en förfrågan kring de datum du är intresserad av.

 • Bokning under vintersäsongen (1 oktober - 29 april)

  Under vintersäsongen är intresset för Möllegården lite lägre. Vänligen observera att du kan boka högst tre (3) månader i förväg under vintersäsongen. 

 • Hyra hela Möllegården?

  Du kan inte hyra hela Möllegården under sommarsäsongen, storhelger och skollov. Med storhelger och skollov omfattas jul, nyår, påsk, sportlov (vecka 8) och höstlov (vecka 44).

  Över jul och nyår kan medlemmar dock hyra hela Mjölnarbostaden.