kalender_720x405 (002).jpg

Bokning av Möllegården

Barncancerfonden Södra erbjuder alla sina medlemmar möjligheten att hyra en vistelse på Möllegården.

Bokning under sommarsäsongen (30 april - 30 september)

Under sommarsäsongen är intresset för Möllegården väldigt stort. För att kunna ge så många medlemmar som möjligt en chans att få besöka anläggningen under sommaren så behöver du ansöka för att få en vecka.

Ansökningsperioden annonseras ut i kalendariet och på våra sociala medier, och varar vanligtvis från mitten på februari till slutet på mars. Besked om tilldelning kommer i mitten på april.

OBS! Under månaderna juni, juli och augusti är det endast möjligt att ansöka om hela veckor på Möllegården. Du hyr då fredag-fredag, vilket innebär att om du exempelvis ansöker om vecka 22, så har du tillgång till Möllan eller ditt familjerum från och med fredagen i vecka 21, till och med fredagen i vecka 22.

När vi tilldelar vistelser utgår vi huvudsakligen från vår medlemspolicy. Vi försöker även prioritera de medlemmar som aldrig besökt rekreationsanläggningen tidigare.

Bokning under vintersäsongen (1 oktober - 29 april)

Under vintersäsongen är intresset för Möllegården lite lägre. Du bokar därför genom att fylla i detta formulär. Vänligen observera att du kan boka högst tre (3) månader i förväg under vintersäsongen. 

Övrig information

Du kan inte hyra hela Möllegården under sommarsäsongen, storhelger och skollov. Med storhelger och skollov omfattas jul, nyår, påsk, sportlov (vecka 8) och höstlov (vecka 44). Över jul och nyår kan medlemmar dock hyra hela Mjölnarbostaden.

Hyrespriser Möllegården