Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

<h3>&nbsp;</h3>

Vi vill tacka...

... alla engagerade tittare som var med oss under galakvällen. Vi välkomnar drygt 9000 nya Barnsupportrar, vilket är helt fantastiskt. Många företag och privatpersoner ringde också in generösa gåvor. Varje krona är livsviktig.

Tack för ert engagemang och stöd

Nyfiken på vem som vann?

Juryn och tittarna har sagt sitt. På galakvällen delades det svenska humorpriset ut i sju kategorier till välförtjänta humorister.

Vinnarna av Det svenska humorpriset 2017

Om Barncancergalan

Vid den stora direktsända galan måndag 2 oktober klockan 20.00 på Kanal 5 hyllas och prisas Sveriges komiker, samtidigt som tv-tittarna har möjlighet att bidra till kampen mot barncancer.

Läs mer om Barncancergalan

Du kan göra skillnad - bli månadsgivare!

Vår högsta önskan är att alla barn som blivit drabbade av cancer ska bli friska igen. För att nå dit måste forskningen fortsätta drivas framåt. Ge 100 kronor i månaden och stöd barncancerforskningen.

Bli Barnsupporter

Så används din gåva

Barncancerfonden ska förebygga och bekämpa barncancersjukdomar hos barn. Vi arbetar också för en bättre vård- och livssituation för cancerdrabbade barn och deras familjer. Vår vision är att utrota barncancer.

Det här bidrar du till

Hej, behöver du hjälp?

Välkommen till Barncancerfondens Digitala Givarservice! Ställ frågor, rapportera problem och hjälp oss med förslag och idéer. Vi svarar måndag – torsdag 9.00-17.00 samt fredagar 9.00-15.00.

Ring eller maila oss!

020-90 20 90 info@barncancerfonden.se Besök vår digitala givarservice