Matkvall_190212_IA_1440x810_webb.jpg

Mat och mys på BOND - du behövs

Vill du göra något för inneliggande familjer på BOND? Det är lätt som en plätt att vara matvärd en kväll, och SÅ uppskattat.

Vi vill gärna bli fler som kan sätta av ett par timmar en kväll per termin. Kockduon levererar nylagad mat. Du kommer med lite frukt och något gott, plastar av maten, sätter på kaffe och te och tar fram tallrikar och bestick. Sedan kommer familjerna. En del är pratsugna – det blir många fina samtal kan vi lova.

Just nu, under rådande Coronapandemi, är våra vanliga matkvällar på BOND pausade. Inga externa besök är tillåtna på avdelningen. Istället har vi sett till att Kockduon levererar färdigförpackade matlådor till inneliggande familjer en gång i veckan. Tack vare hjälp från personalen kan vi fortfarande bjuda på god frukost och lite extra mellanmål, och pyssel, som familjerna kan plocka med sig in på rummet.

Datum för matkvällarna ligger alltid under ”På sjukhusen” i den gula listen högst upp på webbplatsen. Eller klicka här så kommer du direkt dit. Där finns också mer detaljerad information och blankett för utlägg. Du får ersättning både för resa och det du handlar.