Erbjudanden i Sälen, Lindvallen

Som drabbad familj och medlem i en barncancerförening finns det nu fina erbjudanden att ta del av på restaurang Lammet och Grisen och SkiStar Lodge Experium i Lindvallen, Sälen.

Lammet och Grisens erbjudande gäller för samtliga barncancerdrabbade medlemmar och erbjudandena på SkiStar Lodge Experium gäller enbart för A-medlemmar.

Läs mer om medlemskap här

För att ta del av dessa erbjudanden och få tillgång till en personlig kod och/ eller voucher, kontaktar ni som tillhör Barncancerfonden Mellanverige föreningen på e-post mellansverige@barncancerfonden.se. Ange namn och ålder på samtliga familjemedlemmar, er adress och telefonnummer samt vilken medlemskategori ni tillhör.

Lammet och Grisen erbjuder samtliga barncancerdrabbade medlemmar:

  • 50% på all mat i restaurangen måndagar och tisdagar. 
  • 50% på all mat i butiken måndagar och tisdagar.

Kontakta föreningen för att få en kod att ange vid bokning. 

SkiStar Lodge Experium erbjuder A-medlemmar:

- Ett gratis inträde till Experiums äventyrsbad

Gäller i mån av plats. Visa vouchern för personalen i badentrén vid ankomst. 

- En gratis bowlingtimme på 1 bana.

Gäller i mån av lediga banor och familjen ansvarar för bokning på Experiums hemsida - boka här Visa vouchern för personalen i kassan inne på bowlingen vid ankomst.

- En gratis biovisning för familjen.

Sker i mån av plats och familjen ansvarar för att reservera platser på filmstaden.se. Visa vouchern för personalen vid bioentrén innan biovisningen.

- En gratis lunch på Sigillo för familjen.

- En gratis pizza på Sigillo för familjen.

Erbjudandena från Sigillo gäller i mån av plats och familjen ansvarar för bordsbokning på deras hemsida - boka här.

Visa vouchern för personalen vid hovmästarbåset i restaurangen. 

- En gratis hamburgermiddag på O’Learys för familjen.

 Gäller i mån av plats och familjen ansvarar för bordsbokning via deras hemsida - boka här. 

Erbjudandet omfattar en gratis hamburgare till de vuxna och barnet äter från barnbuffén.

Visa vouchern för personalen vid hovmästarbåset i restaurangen.

Information om Vouchern 

Kontakta mellansverige@barncancerfonden.se för att få en voucher. Ange namn och ålder på samtliga familjemedlemmar, er adress och telefonnummer samt vilken medlemskategori ni tillhör. Voucher som märks med er familjs namn visas till personalen vid respektive enhet antingen som utskrift i pappersform eller digitalt från mobiltelefon, Ipad eller likvärdig teknisk enhet.

”Voucher” och erbjudanden får inte under några omständigheter missbrukas, spridas vidare eller utnyttjas av parter utanför Barncancerföreningarnas A-medlemmar. Erbjudanden gäller i mån av plats och familjen ansvarar för bokning av plats vid respektive restaurang och aktivitet. SkiStar Lodge Experium Lindvallen reserverar sig för eventuella förändringar av utbud och öppettider. Vid frågor om erbjudande från SkiStar Experium kan ni kontakta 0280-86 100 för mer information.