Sälenlägenheter

För medlemmar boende inom vår region, är föreningens lägenheter i Sälen en underbar oas med fina rekreationsmöjligheter.

Nu öppnar vi i Sälen!

Sälen under pandemin

Föreningens rekreationslägenheter har varit stängda under hela säsongen 2020-21, på grund av pandemin.

Från och med den 1 juli 2021 öppnar vi upp Sälen igen. Välkommen att boka lågsäsongen 2021!

Information om högsäsongen 2021-22 kommer senare.

Sälenfjällen har mycket att erbjuda året om, även om skidåkning kanske är det man först av allt tänker på. Förutom Högfjället finns Lindvallen, Sälfjället, Tandådalen och Hundfjällets anläggningar i närheten.

Som medlem i Barncancerfonden Mellansverige har du möjlighet att hyra föreningens lägenheter i Sälen till en låg kostnad.

Föreningens tre bostadsrätter är belägna i bostadsrättsföreningen Storfjället intill Högfjällshotellet, med skiduthyrning, liftkort, bio, sportshop, skidskola, skotersafari, gym med mera. Affär finns inom gångavstånd under högsäsong.

Under sommaren kan man bland annat roa sig med golf, fjällvandring, fiske, Sälen Bikepark och rodelbana.

Lägenheterna består av två rum och kök med sex bäddar plus två extrasängar som finns i förrådet. Lägenheterna är fullt utrustade med bl.a. TV, bredband, mikro och torkskåp. I förråden finns bl.a. långfärdspulka. Det finns även leksaker, pussel, böcker och sällskapsspel.

Tillgänglighet

Två av tre lägenheter (A16 och B23) är tillgänglighetsanpassade, främst i badrum. Bland annat finns duschstolar att tillgå vid behov - både med och utan hjul. Vi har också tillgång till en närliggande handikapparkering.
Anmälan om tillgänglighetsbehov anges i anmälan.

Läs mer om Priser och Hyresregler och Bokning