BakgrundStod.png

Andra former av samtalsstöd

Utöver de samtalsstöd som anordnas i regi med Barncancerfonden vill vi även tipsa om andra former av stöd som finns tillgängliga vid behov.

Följande plattformar erbjuder psykologstöd online där frikort gäller:

Kry.se

KRY gör det möjligt att träffa läkare eller psykolog – när du behöver och på en plats som passar dig. Ladda ned appen gratis och boka en tid så kan du sedan prata med en psykolog utan att behöva lämna hemmet eller avdelningen. 

Mindler.se 

Idag arbetar över 100 legitimerade psykologer hos Mindler och sedan starten har de hjälpt tusentals människor att få en professionell kontakt, helt utan väntetider och till vanlig patientavgift. Idag är de Sveriges största digitala psykologmottagning.

Doktor.se

Doktor.se grundades 2016 och är en av Sveriges största aktörer inom digital vård – men de äger även fysiska vårdcentraler. De har landstingsavtal vilket innebär att du får kostnadsfri vård och rådgivning av dem, oavsett var du befinner dig.

Teraply.se

Teraply grundades i Stockholm och lanserades våren 2019. Ambitionen var att skapa en tjänst som förde hjälpsökande och legitimerade behandlare av psykisk ohälsa närmare varandra. Detta resulterade i det som idag är Teraply.se, en sökbar katalog där användare kan hitta, läsa om, och kontakta legitimerade psykologer och psykoterapeuter i Sverige. Täcks inte av frikort