Stadsgrupper

Barncancerfonden Mellansverige omfattar ett stort område och flera län. Lokala stadsgrupper har därför bildats runt hemsjukhusen för att medlemmar lättare ska kunna träffas och delta i aktiviteter och stötta varandra.

I Barncancerfonden Mellansverige finns lokala familjekontaktgrupper representerade vid varje hemsjukhus, vars uppgift är att stödja drabbade familjer och att stärka kontakterna mellan medlemsfamiljerna som har eller har haft ett cancersjukt barn. Målsättningen är att anordna aktiviteter för de cancersjuka barnen/ungdomarna och deras familjer.

Om du är intresserad av att ta kontakt eller vill delta i något av det som anordnas är du välkommen att kontakta våra lokala stadsgrupper. I vårt kalendarium kan du se vilka aktiviteter som äger rum.

Barncancerfonden Mellansverige har även Åland (Finland) som upptagningsområde. Vi bedriver ingen verksamhet på Åland, men drabbade barn och deras familjer hälsas naturligtvis välkomna till föreningens aktiviteter. Efter ansökan och styrelsebeslut kan föreningen bekosta aktiviteter som ordnas för drabbade familjer på Åland.

Eskilstunagruppen

Vakant

Falu/Borlängegruppen

Tove Söderberg
Telefon: 070-412 59 21
E-post: tove86@hotmail.com

Gävlegruppen

Vania Wahlman
Telefon: 072-735 40 21
E-post: vania.wahlman@barncancerfonden.se

Hudiksvallsgruppen

Jessica Albinsson
Telefon: 0730-60 92 99
E-post: jessica.albinsson@icloud.com

Nyköpingsgruppen

Vakant

Uppsalagruppen

Julia Enqvist Segermark
Telefon: 0735-60 63 65
E-post: julia.enqvist.segermark@barncancerfonden.se

Västeråsgruppen

Emelie Söderholtz
Telefon: 073-023 04 16
E-post: emeliesoderholtz@hotmail.com

Veronica Montgomery
E-post: montgomery.v@outlook.com

Örebrogruppen

Matti Tordsson
Telefon: 0767-64 35 90 
E-post: matti.tordsson@barncancerfonden.se