Kalendarium

 • Fika och planering med syskongrupp i Umeå

  Nu drar vi igång en syskongrupp för dig som är tonåring och syskon till någon som är eller har varit under behandling.

  Läs mer
 • Träff för mor- och farföräldrar samt ideellt engagerade

  Helgen 26-28 oktober anordnar vi ett föreningsutvecklingsmöte på Scandic Syd i Umeå. Dit bjuder vi in två specifika målgrupper: mor- och farföräldrar och ideellt engagerade (lokalgruppsansvariga och volontärer).

  Läs mer
 • Maxa livet 2018

  Den femte upplagan av konferensen Maxa livet äger rum 2-4 november på Varbergs kusthotell. Helgen kommer att bjuda på intressanta föreläsningar och diskussionsforum, där vissa aktiviteter går att skräddarsy så att de passar just för dig.

  Varbergs kusthotell

  Läs mer
 • Familjehelg i Sundsvall

  Höstens familjehelg går av stapeln den 16-18 november i Sundsvall.

  Läs mer

Nyheter och information

12x5 Image

Vill du jobba med oss?

Nu söker vi en ny föreningskoordinator till kansliet i Umeå.

12x5 Image

Sim och spring i Nydalasjön

Lördagen den 11 augusti genomförde Umeå Simsällskap en Tri4fun på Nydalasjöområdet i Umeå. Tri4fun är en tävling i triathlon för barn och ungdomar 7-15 år som vill testa på sporten triathlon.

12x5 Image

Ett lopp för Vincent och Barncancerfonden Norra

Den 4 juni arrangerade Ida Lundström, tillsammans med vänner och familj, ett välgörenhetslopp i Långnäs utanför Piteå till förmån för sin gudson Vincent och Barncancerfonden Norra.

12x5 Image

David Erebo-Olofsson - ny syskonstödjare

I januari 2018 fick Barn 3 på Umeå universitetssjukhus en ny syskonstödjare: David Erebo-Olofsson. David är i grunden förskolelärare, har arbetat inom förskola, skola och fritids och har stor erfarenhet av att arbeta med barn. Som syskonstödjare jobbar David med att stötta, uppmuntra och aktivera syskonen på Barn 3.

 • Familjehelg i Sundsvall: 16–18 november

  Helgen 16–18 november bjuder vi in till en familjehelg i Sundsvall på Scandic Nord. Här kan du läsa mer om det preliminära programmet och annat som kan vara bra att tänka på. Om du vill anmäla dig och din familj gör du det i formuläret längst ned på sidan. Anmäl er senast 15 oktober så att vi kan meddela hotellet hur många vi blir.

  Läs mer
 • Samtalsdag för ideellt engagerade

  Barncancerfonden Norra bjuder in volontärer och lokalgruppsansvariga till en samtalsdag om ideellt engagemang. Under dagen får ni möjlighet att utbyta erfarenhet, tankar och idéer.

  Läs mer
 • Samtalsdag för mor- och farföräldrar

  I samarbete med Barncancerfonden bjuder vi in dig som är mor- eller farförälder till en samtalsdag med Lennart Björklund på Scandic Syd i Umeå.

  Läs mer
 • Vill du jobba med oss?

  Nu söker vi en ny föreningskoordinator till kansliet i Umeå.

  Läs mer