Mammahelg i Varberg

Behöver du ladda batterierna, komma iväg och träffa andra mammor i en likvärdig situation?

Den  4-6 oktober bjuder vi in till mammahelg i Varberg. Inbjudan riktar sig till dig som är medlem i Barncancerfonden Västra och har barn under eller nyligen avslutad behandling. Du har inte varit på mammahelg med oss tidigare.

På mammahelgen får du möjligheten att njuta av efterlängtad egentid samt att i lugn och ro samtala med andra mammor som har samma erfarenhet som dig. Hela helgen spenderas på Asia spa och de enda tider du har att passa är för mat och en behandling. Vill du gå en sväng på stan eller promenera vid havet finns det även tid för det. Det är två ledare med egen erfarenhet av barncancer med under helgen som ser till att gruppen med cirka 10 mammorna har det bra.

Incheckningen är mellan kl 16-18 på fredagskvällen och avslutar efter frukost på söndagen.Övernattning i enkelrum. Tack vare generösa givare kan föreningen ta kostnaderna för kost, logi och en spabehandling. Resan dit bekostar du själv.

Låter detta som att det är något för dig?

Anmäl er via formuläret så hör vi av oss till dig med mer information ca två veckor innan mammahelgen. Obesrvera att vi enbart tar emot anmälningar från ovan nämnda målgrupp.

Ledare för helgen är Lena Fransson och Ann Högberg

Anmälan

Intresset för helgen har varit stort så anmälan är redan stängd. Du som anmält dig blir kontaktad inom kort.

Hann du inte anmäla dig? Anmäl ditt intresse för nästa helg till vastra@barncancerfonden.se