pappahelg (720 × 405 px).jpg

En helg för pappor

Den 20-22 oktober välkomnar vi pappor till samvaro, samtal och rekreation tillsammans med andra pappor som delar erfarenheten av att vara förälder till ett barn med cancer.

Har man ett sjukt barn kan det vara svårt att hitta tid för att ladda sina egna batterier. Därför vill vi bjuda in dig som är medlem i Barncancerfonden Västra och pappa till barn under eller nyligen avslutad behandling på en helg där du bara får vara du.

Vistelsen kommer vara på Öijareds resort i Floda utanför Göteborg. På programmet för helgen står samtal, god mat, olika aktiviteter men även tid för skratt, avkoppling och reflektion. Vi har plats för upp till 10 deltagare och två ledare som ser till att gruppen får en fin helg tillsammans.

Vi samlas på fredag eftermiddag från kl 17 och avslutar efter frukost på söndagen.

Tack vare generösa givare kan föreningen ta kostnaderna för kost, logi och aktiviteter. Resan dit bekostar du själv men vid behov kan vi ordna samåkning ut till Öijared, ange det under övrigt i anmälan.

Har du frågor kan du kontakta Niklas Jönrup e-post niklas.jonrup@barncancerfonden.se

Anmälan till denna helg är stängd.

PS, Då intresset var stort har vi öppnat anmälan för en ytterligare helg i höst som du är välkommen att anmäla dig till.

Pappahelg 17-19 november - till anmälan