Bio canva 720x405.png

Bio på Röda Kvarn i Halmstad

Välkommen på filmvisning med Halmstadsgruppen för små som stora!

Alla medlemmar är välkomna på bio där familjefilmen Tuffa gänget visas. Även mor- och farföräldrar är välkomna i mån av plats. Vi har salongen för oss själva och bjuder på popcorn och dricka. 

Om filmen:

Aldrig har fem vänner varit så ökända som Tuffa Gänget – den eleganta ficktjuven Mr. Wolf, den erfarne kassaskåpssprängaren Mr. Snake, den coola maskeringsmästaren Mr. Shark, den temperamentsfulla tuffingen Mr. Piranha och den skärpta superhackern Ms. Tarantula, även kallad "Webs". Men när gänget, efter otaliga kupper och åratal av att ha varit världens mest efterlysta skurkar, slutligen fångas, ingår Mr. Wolf ett avtal (som han inte har för avsikt att hålla) för att rädda dem alla från fängelse: Tuffa Gänget ska bli goda medborgare. Längd; 1 timme och 40 minuter. 

Vid frågor vänligen kontakta Anette Borup i Halmstadsgruppen via mail borupanette@gmail.com 

Välkomna med er anmälan senast 22 augusti!

Anmälan bio Röda kvarn

Jag har läst igenom och godkänner Barncancerfonden Västras policy vid hantering av personuppgifter.
Tack!  Nu kan du trycka på skickaknappen. Obs! Du skall då komma till en tacksida samt få en bekräftelse till den e-post du angivit. Annars har inte anmälan inte gått fram. Scrolla ner på sidan för att se om någon uppgift fattas och försök igen.