Om barncancer - en kväll för närstående

Välkomna till en träff för mor- och farföräldrar och andra närstående till ett barn som behandlas för cancer.

När ett barn drabbas av barncancer blir närstående till den drabbade familjen berörd på många sätt. I vanliga fall möter närstående personal i korridoren på Barncancercentrum. Nu under pandemin är det inte möjligt, och därför vill vi bjuda in er till en digital anhörigkväll där vi kan möta era frågor och behov som vi i vanliga tider kunnat svara på när vi setts i korridorerna på Barncancercentrum.

Konsultsjuksköterskorna Ulrika Larsson och Karin Fritzon från Barncancercentrum inleder kvällen med att prata om vad som händer på Barncancercentrum och om teamet som möter era närstående. De kommer också berätta om cancerdiagnoser, cancerbehandlingar, biverkningar och sena komplikationer, samt om rädslor och farhågor som ni kan ha t.ex. Vad kan jag som närstående göra?  Ni kan under tiden ställa frågor direkt i chatten.  

Efter föreläsningen tas en kort paus och därefter ges möjlighet att delta i mindre samtalsgrupper tillsammans med en konsultsjuksköterska. Här möter ni andra och kan ställa de frågor som ni funderar över, eller bara få möjlighet att berätta om just er situation.  

Inbjudan riktar sig till mor- och farföräldrar och andra närstående till ett barn som behandlas för cancer nu. Det enda som behövs för att delta är en mobil, Ipad eller dator.

Varmt välkomna med er anmälan! 

Anmälan anhörigkväll

Jag har läst igenom och godkänner Barncancerfonden Västras policy vid hantering av personuppgifter.
Tack!  Nu kan du trycka på skickaknappen. Obs! Du skall då komma till en tacksida samt få en bekräftelse till den e-post du angivit. Annars har inte anmälan inte gått fram. Scrolla ner på sidan för att se om någon uppgift fattas och försök igen.