Stenhaga motorsport pressbild 720x405.png

Åk tävlingsbilar på Kinnekulle Ring

Racing-teamet Stenhaga Motorsport bjuder tillsammans med Kinnekulle Ring in barn och ungdomar över 10 år i Barncancerfonden Västra till en spännande heldag fulladdad med motorsport.

Förbered er på en fartfylld dag tisdagen den 20 juni. Vi ses klockan 9:30 på Kinnekulle Ring där Stenhaga Motorsport har förberett för att barn och ungdomar ska få åka med i både fabriksbyggda tävlingsbilar, och i sportbilar från olika tillverkare som till exempel Porsche, Ferrari, McLaren, Lamborghini och Mercedes-AMG. Vi kommer också få vara med i depån och se alla sportbilar, och de som vill får möjlighet att köra avancerade real motion simulatorer (TV-spel). Det kommer även bjudas på lunch och fika under dagen. Obs! Inbjudan gäller barn och ungdomar över 10 år, tillsammans med en förälder. Har man har en cross-hjälm/moped-hjälm eller liknande så ta gärna med den.

Välkomna med er anmälan senast den 11 juni!

Anmälan

Jag har läst igenom och godkänner Barncancerfonden Västras policy vid hantering av personuppgifter.
Tack!  Nu kan du trycka på skickaknappen. Obs! Du skall då komma till en tacksida samt få en bekräftelse till den e-post du angivit. Annars har inte anmälan inte gått fram. Scrolla ner på sidan för att se om någon uppgift fattas och försök igen.