16x9 Image

Familjeläger Isaberg

Umgås med andra barncancerdrabbade familjer i en vacker och naturnära miljö. Bo i en mysig stuga, ät tillsammans på resorten och utmana er med nya aktiviteter.

Låter detta som något för er familj? Häng då med oss till Isaberg. 

Som medlemmar i Barncancerfonden Västra är ni välkomna på en helg med kul aktiviteter. På schemat står höghöjdsbana, rodel, matskola för barn och ungdomar mm varvat med god mat, tid för samtal och erfarenhetsutbyte. 

På Isaberg finns ett stort utbud av aktiviteter, en fin badplats och trevliga promenadstråk och MTB-leder. Läs mer om resorten på deras hemsida.

Vi har reserverat 50 stugor med upp till sex bäddar i varje. Är ni en mindre familj och kan dela stuga med annan familj? Ange det under övrigt i formuläret. 

Som medlem räknas de som bor på den adress som är registrerad i vårt medlemsregister. Syskon som flyttat hemifrån, mor- och farföräldrar eller kompisar inkluderas inte. Om intresset för deltagande är stort kommer A-medlemmar att prioriteras. Läs mer om medlemskap här. 

Dessa aktiviteter ingår i föreningens utbud. Ange er anmälan vilka aktiviter ni önskar delta på.

  • Höghöjdsbana, (från 12 år men 8-11 åringar kan klättra med vuxen)
  • Rodel ( från tre år med vuxet sällskap)
  • Matskola för barn och ungdomar.
  • Äventyrsgolf

Vill ni cykla MTB, köra segway, paddla kanot eller någon annan aktivitet som finns i anläggningens utbud? Då får ni ta med egna cyklar eller boka och betala detta själva. 

Detaljerat program kommer efter att anmälan är stängd och platserna fördelade. På lördag förmiddag kommer det även hållas ett kort extra årsmöte som vi gärna ser att en förälder närvarar vid - läs mer om årsmötet här. 

Kostnad: 300 kr per person (över 3 år), då ingår logi i stuga, helpension och aktiviteter. Resa till och från Hestra får ni stå för på egen hand.

Anmälan är nu stängd.