16x9 Image

Familjeläger Isaberg

Umgås med andra barncancerdrabbade familjer i en vacker och naturnära miljö. Bo i en mysig stuga, ät tillsammans på resorten och utmana er med nya aktiviteter.

Låter det som något för er familj? Häng med oss till Isaberg. 

Som medlemmar i Barncancerfonden Västra är ni välkomna på en helg med kul aktiviteter. På schemat står höghöjdsbana, mountainbike och femkamp varvat med god mat, tid för samtal och erfarenhetsutbyte. 

På Isaberg finns ett stort utbud av aktiviteter, en fin badplats och trevliga promenadstråk och MTB-leder. Läs mer om resorten på deras hemsida.

Vi har reserverat 50 stugor med upp till sex bäddar i varje. Är ni en mindre familj och kan dela stuga med annan familj? Ange det under övrigt i formuläret. 

Som medlem räknas de som bor på den adress som är registrerad i vårt medlemsregister. Syskon som flyttat hemifrån, mor- och farföräldrar eller kompisar inkluderas inte. Om intresset för deltagande är stort kommer A-medlemmar att prioriteras. Läs mer om medlemskap här. 

Ange även vilken aktivitet ni önskar delta på i första hand:

  • Höghöjdsbana, från 12 år men 8-11 åringar kan klättra med vuxen.
  • Mountainbike, från 6 år.
  • Aktivitet som passar för yngre barn (mer info kommer).

Observera att vi inte kan garantera att ni får vald aktivitet men vi gör vad vi kan. Övriga aktiviteter väljer ni på plats.

Kostnad: 300 kr per person (över 3 år),  då ingår logi i stuga, helpension och aktiviteter. Resa till och från Hestra får ni stå för på egen hand.

Anmälan är nu stängd.