Jag har planerat en aktivitet

Är du volontär hos oss och har planerat en aktivitet till förmån för våra medlemmar?

Då får du gärna fylla i nedanstående formulär så att vi kan skapa en inbjudan till aktiviteten och få ut information om den, exempelvis via vårt kalendarium och nyhetsbrev.

Om ni är flera som har planerat aktiviteten tillsammans, så utse gärna en av er som är ansvarig för att fylla i formuläret. Kom även ihåg att skicka in informationen till kansliet i god till så att inbjudan hinner nå ut till alla berörda och det finns gott om tid att anmäla sig till aktiviteten.

Tänk även på att hela arrangemanget ska följa de riktlinjer som finns i vår volontärpolicy.

Lyyti

Fyll i den information som du anser ska finnas med i en inbjudan till aktiviteten, samt bekräfta att du förstått reglerna för hanteringen av de personuppgifter du får ta del av i samband med aktiviteten.

När vi fått din inskickade information kommer vi att skapa en inbjudan manuellt i vårt event-program Lyyti. Du kommer sedan att bli kontaktad när inbjudan är klar, för en sista korrekturgenomläsning, så att all information är korrekt.

Eventuella bilder och frågor ska skickas till: emma.andersson@barncancerfonden.se. Om du inte har egna bilder så kommer vi att välja ut en passande bild från någon av våra bildbanker.

Deltagarrapport

Genom vårt event-program Lyyti så finns en möjlighet att skicka ut en digital deltagarrapport. Detta gör det möjligt för oss att enkelt och säkert dela deltagarinformationen med dig som volontär. Ange gärna vem som behöver ha koll på deltagarinformationen, samt ett lösenord, så skickar vi ut en länk till en digital lösenordskyddad deltagarrapport som uppdateras i realtid och där du som volontär kan hålla koll på hur stort deltagarantalet är, samt vad de svarat på eventuella frågor i anmälningsformuläret.

Lycka till!

 

Aktiviteter till kalendariet

Jag vill anordna en aktivitet till förmån för Barncancerfonden Södras medlemmar

Klicka här!