Bu_cancer_bla_vit_720x405_cva.jpg

Pärla Bu Cancer-armband

Vill du pärla med oss? Vi behöver din hjälp! Varmt välkommen till en liten kvällsträff.

I samband med att Rejmes och IFK Norrköping bjuder in våra familjer till fotboll den 16 juli kommer de också att hjälpa oss med insamling genom att sälja våra Bu Cancer-armband. Det är vi så glada och tacksamma för.

Nu behöver vi pärla en himla massa armband! Har du tid en stund?

Varmt välkommen till Vårdförbundets lokal på Ågatan 55B i Linköping måndag 13 juni från kl 17.30.

Vi bjuder på fika med kvällsmacka. För att vi ska kunna beräkna hur mycket vi ska handla ber vi dig fylla i nedan, tack.

Barn som vill hjälpa till och är stora nog att kunna pärla enligt vår instruktion är självklart välkomna. Lokalen är en arbetsplats så små barn mår bäst av att lämnas hemma.

Undrar du över något?
Hör av dig till Inca, ostra@barncancerfonden.se, 072-530 23 25

Varmt välkommen hälsar Heléne, Inca och Lotta

Vi försöker få till en träff också i Norrköping inom kort. Och skulle gärna göra en i södra delen av vår region. Är du intresserad av att hjälpa till är det jättetacksamt. Kontakta Inca.

Anmäl dig här till Linköpingsträffen

Jag har läst igenom och godkänner Barncancerfonden Östras policy om hantering av personuppgifter.
Jag samtycker till medverkan vid fotografering/film i samband med detta arrangemang och att materialet kan komma att användas i informations-/insamlingssyfte på webb, sociala medier eller i tryck i Barncancerfondens kanaler och medier.

Tack! Nu kan du trycka på skickaknappen. Då SKA det komma upp en tacksida. Om det inte gör det har anmälan inte gått fram. Scrolla ner på sidan för att se om någon uppgift fattas och försök igen.

I samband med att ni anmäler er till våra föreningsaktiviteter kan era personuppgifter bli synliga för andra medlemmar på tex deltagarlistor, och hanteras av den person eller aktör som arrangerar aktiviteten. Läs mer om hur vi behandlar era personuppgifter i vår integritetspolicy.