Kopp kaffe med fint mönster

Föräldraträff i Kalmar

När man har ett allvarligt sjukt barn kan det ibland kännas skönt att få sitta ostört en stund, äta lite mat och prata med andra som går igenom - eller har gått igenom - samma sak.

Vi bjuder in till en föräldraträff (utan barn) på restaurang Kallskänken i Kalmar, torsdag den 16 november, klockan 18.00.

För vem?
Vi välkomnar föräldrar som har barn under, eller efter avslutad, behandling för cancer, inklusive dem som mist barn till följd av cancer. Familjen ska vara medlem i vår förening.

Det här är en möjlighet att få sitta och prata i lugn och ro samt en chans till ett kontaktnät för barncancerdrabbade i Kalmar med omnejd.

I restaurangen får vi sitta för oss själva i en separat avdelning.

Vad kostar det, och vad ingår?
Det ingår mat och en dryck (alkoholfri). Anmälningsavgiften är 100 kr/person. Övriga kostnader står Barncancerfonden Östra för.

Anmälningsavgiften betalas in till föreningens Bankgiro 900-7071 eller Swish 900 7071. Ange namn och ”föräldraträff” i meddelandet.

Anmälan
Varmt välkommen att anmäla dig/er i formuläret här nedanför.

Hälsningar från Marie och Lena i familjekontaktgruppen i Kalmar


Har du frågor?
Kontakta Inca på kansliet, ostra@barncancerfonden.se, 072-530 23 25, eller
Marie Lilliebladh, marie.lilliebladh@barncancerfonden.se, 073-529 83 24

Anmälan till föräldraträffen i Kalmar

Jag har läst igenom och godkänner Barncancerfonden Östras policy om hantering av personuppgifter.
Jag samtycker till medverkan vid fotografering/film i samband med detta arrangemang och att materialet kan komma att användas i informations-/insamlingssyfte på webb, sociala medier eller i tryck i Barncancerfondens kanaler och medier.

Tack! Nu kan du trycka på skickaknappen. OBS! Då SKA det komma upp en tacksida. Om det inte gör det har anmälan inte gått fram. Scrolla ner på sidan för att se om någon uppgift fattas och försök igen.

Tack! Nu kan du trycka på skickaknappen. OBS! Då SKA det komma upp en tacksida. Om det inte gör det har anmälan inte gått fram. Scrolla ner på sidan för att se om någon uppgift fattas och försök igen.

I samband med att ni anmäler er till våra föreningsaktiviteter kan era personuppgifter bli synliga för andra medlemmar på tex deltagarlistor, och hanteras av den person eller aktör som arrangerar aktiviteten. Läs mer om hur vi behandlar era personuppgifter i vår integritetspolicy.