Nyheter och information

12x5 Image

Julklapp från Barncancerfonden Norra

I år vill vi erbjuda våra A-medlemmar en julklapp. Julklappen riktar sig till barn, och vi erbjuder en per familj. För att få julklappen hemskickad behöver du anmäla dig i formuläret längst ned på sidan.

12x5 Image

Barncancerfonden Norras riktlinjer för minskad smittspridning av coronaviruset (covid-19)

Läs hur Barncancerfonden Norra förhåller sig till coronaviruset (Covid-19).

 • Julklapp från Barncancerfonden Norra

  I år vill vi erbjuda våra A-medlemmar en julklapp. Julklappen riktar sig till barn, och vi erbjuder en per familj. För att få julklappen hemskickad behöver du anmäla dig i formuläret längst ned på sidan.

  Läs mer
 • En serie om sorg

  "En serie om sorg" är en serie med livesända samtal som riktar sig till dig som förlorat ett barn eller syskon i cancer eller står i annan relation till barnet.

  Läs mer
 • "Det går liksom inte över, möjligen bleknar en aning"

  Åke Normans barnbarn Melker gick bort i juni 2012, och sedan dess har han haft ett starkt engagemang för Barncancerfonden Norra. Genom åren har Åke, tillsammans med hustrun Kerstin och andra i hans närhet, bidragit med över 400 000 kronor till föreningen.

  Läs mer
 • Barncancerfonden talar allvar – fyra livesända seminarier

  Varje dag drabbas en familj i Sverige av barncancer. Det är ett trauma för alla inblandade som ofta får livslånga konsekvenser. Under fyra fredagar i september samlar Barncancerfonden därför beslutsfattare, myndighetsföreträdare, representanter från vården, forskare och andra samhällsaktörer för att diskutera hur vi tillsammans kan bekämpa barncancern och dess effekter.

  Läs mer

Julpaket

Medarbetare, kunder, samarbetspartners och följare tycker om att ni gör gott. Med vårt julpaket kan ni visa ert engagemang och sprida hopp under juletider.

Läs mer och köp vårt julpaket här

Stöd Barncancerfonden Norra

Vår verksamhet är helt beroende av gåvor från privatpersoner och företag. Stöd oss gärna genom att skänka en gåva.

Stöd oss

Har du haft cancer som barn och nu är vuxen?

Att utvecklas tillsammans med andra som också haft cancer som barn är en unik möjlighet.

Läs mer och anmäl dig till Maxa livet-programmet

Kalendarium

 • En serie om sorg: "Högtider, årstider, datum och annat återkommande - hur hanterar vi det?"

  Hur hanterar vi de tider som är speciella för familjen när ett barn gått bort? Barncancerfonden livesänder samtal mellan socionomen och psykosterapeuten Suzanne Runesson och familjer som mist barn i cancer.

  Digitalt

  Läs mer
 • Julpyssla med Jenny Järvholm

  Julen närmar sig och vi i landets barncancerföreningar tycker att det är ett fint tillfälle att få samlas för att göra lite mysiga julförberedelser tillsammans. Vi vill därför bjuda in dig och dina barn till en rolig och inspirerande pysselstund med Jenny Järvholm!

  Online

  Läs mer