Meet the Streamers

Meet the champions who are joining the fight against childhood cancer!

Zaitr0s

Zaitr0s heter egentligen Linus Andersson och är en välkänd streamer och youtuber som har 151 871 följare på sin Twitchkanal. Zaitr0s är en av Sveriges största streamers inom spelet Fortnite.

https://www.twitch.tv/zaitr0s/

Guthen 

Guthen heter egentligen Gustav Bryngelsson och är en streamer som har 25 729 följare på sin Twitchkanal. Guthern streamar varierande spel.

https://www.twitch.tv/guthen

Crippa 

Crippa heter egentligen Christopher Storkaas och är en streamer som har 28 581 följare på sin Twitchkanal. Crippa streamar spelet Fortnite. 

https://www.twitch.tv/crippa/

Silasftw

Silasftw heter egentligen Daniel Samuelsson och är en streamer som har 4 645 följare på sin Twitchkanal. Silasftw streamar bland annat spelen World of Warcraft och Dota. 

https://www.twitch.tv/silasftw

 

Fooogie

Fooogie heter egentligen Sebastian "Basse" Andersson och är en streamer som har 16 170 följare på sin Twitchkanal. Fooogie streamar spelet Fortnite. 

 

Matinbum

Matinbum är en youtuber och streamer som har 13 692 följare på sin Twitchkanal. Matinbum streamar varierande spel på sin Twitchkanal.

 
 

Chosenba

Chosenba är en streamer som spelar competetiva lagspel så som Rainbow 6 siege och Overwatch på sin Twitchkanal. 

https://www.twitch.tv/chosenba

 
 

Xray89

Xray heter egentligen Christoffer Karlsson och är en streamer som har 925 följare på sin Twitchkanal. Xray89 streamar varierande spel på sin Twitchkanal. 

 

Glooten

Glooten är en streamer som har runt 2000 följare på sin Twitchkanal. På sin kanal brukar han bland annat spela Rocket League tillsammans med sina vänner och ibland även tittare.

 
 

HultPlays

HultPlays är en streamer som älskar att spela spel, skapa musik och underhålla sina följare på sin Twitchkanal. HultPlays streamar varierande spel på sin kanal. 

 
 

xdaysweden

Nico Christensen är en erfaren gamer som streamar överlevndasspel med fokus på att träffa nya människor som likt honom brinner för både esport och gaming.

Streamar varierande spel på sin twitchkanal.

 
 

Niot

Niot heter egentligen Joakim Skog och är en positiv streamer som spelar varierande spel, men som just nu kör mycket Apex. 

 
 

tbearswe

Tbearswe heter egentligen Daniel Johansson och han streamar för att träffa likasinnade och sprida viktiga budskap. Han kommer huvudsakligen att streama Fortnite under "Stream of hope"

 
 

TheMagiciian

TheMagiciian heter egentligen Abbas Memedov och är en streamer på Twitch som gillar att underhålla sina tittare och göra dagen bättre! Mycket skratt och kärlek finner du på hans kanal, bli en del av magin!  

 
 

Timbow

 
 

Misszhic

 
 

MissMikkaa

MissMikkaas stream fokuserar på spel så som RPG:s, action spel och The dark soul serien. Med över 10 000 följare på Twitch tenderar MissMikkaa att spendera sina streams med att chatta med sina fantastiska följare. 

 
 

Swestream

 
 

Jacklimp0

 
 

Swehuntter

 
 

GWC

 

AddekingXD

AddekingXD heter egentligen Adrian Karlsson och är en streamer som har 4 079 följare på sin Twitchkanal. AddekingXD spelar oftast spelet Fortnite.

 

Zenth

 
 

Eddieboi

 

Pojken

 
 

Lootland

 
 

Zietra 

 
 

VanessaReach

 
 

GeneralGoldfish

 
 

Ragingsn1perr

 
 

Ettnix

 
 

Kevzter

 
 

Jewanderz

 

Glennatv

 
 

AnnieFuchsia