Insamlat hittills: 12 282 kr

82%

Mål: 15 000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 15 000 kr
60 personer stödjer denna insamling

Vikenv*rv*t

Vikenvarvet är/var ett välgörenhetslopp där allt överskott tidigare har gått till Barncancerfonden. Nu har det visat sig Vikenvarvet inte längre får heta Vikenvarvet för Göteborgsvarvet eftersom de tydligen äger varumärket Varvet. I slutändan hade inte Vikenvarvet råd att göra att nanmnbyte med allt som ingår i detta och loppet ställdes in 2016. 2015 samlades 14 500 kr in till Barncancerfonden nu blir den summan 0 kr för 2016 och det tycker jag är förjävligt.

INGEN VINNER PÅ DETTA!

Därför tycker jag att vi i loppets ära springer något jag valt att kalla Vikenv*rv*t och vi skänker samtidigt pengar till Barncancerfonden. Det spelar ingen roll var du springer, hur kort, långt, snabbt eller långsamt. Det viktiga är att DU skänker pengar till Barncancerfonden och det skulle vara roligt om vi kunde få ihop mer än 14 500 kr. Ett förslag är att t ex ge en summa per löpt km. Det är även mer än okej att skänka en slant utan att springa, alla ska med.

Plats: Var du vill
Datum: 23 juli.
Tid: 10:00
Sträcka: Valfri
Anmälningsavgift: Valfri summa, som du skänker här direkt på insamlingssidan. Ett annat alternativ är att skänka efter löpta km och ge en summa per km. Insamlingen är öppen till 31:a juli.

Cancer är verkligen något som kan drabba och påverkar alla, inte minst barn. Skänk därför pengar till Barncancerfonden, läs på och spring.

Senaste bidragen till insamlingen

 • Anonym

  Anonym

  Mikael Erichsén

  Anonym

  Benjamin Lyngfelt

  Anonym

  Familjen Thelin

 • Anonym

  Roger Löfström

  Anonym

  Lina ochRickard

  Anonym

  Sophie Resare

  Anonym

  Helena J

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

QR-code

Scanna här!