Laserljus

Laserdome i Göteborg

Händelse

lör 28 jan
Vem lyckas träffa mitt i prick?
Tid: 28 jan 13:40 - 18:00
Plats: Grafiska vägen 32, Mölndal


Göteborgsgruppen bjuder in till spännande familjeträff med Laserdome. Med sensorförsedda västar på kroppen och futuristiska laservapen i händerna jagar vi varandra genom mörka gångar, uppför ramper och över hinder. Det finns inte ett dataspel i världen som kan framkalla den här adrenalinruschen....Vi kommer även spela minigolf och äta tacos.

Vi vänder oss till barn och ungdomar mellan ca 8-15 år och deras familjer. Ni måste inte ha testat laserdome innan, vi kommer att få introduktion och låna all utrustning.

Det är samling kl 13:40 i Laserdomehallen på Grafiska vägen, Göteborg. Efter instruktioner så börjar spelet kl 14:00 och pågår i 40 svettiga minuter.

Vi varvar sedan ner med en runda Black light minigolf. Mnigolf på ett helt nytt sätt med lysande bollar och lysande slag.

Efteråt väntar en härlig tacobuffé. 

Anmäl er via formuläret senast den 21  januari.

Vi återkopplar till er med bekräftelse om ni erbjuds en plats efter sista anmälningsdatum. Vid många anmälningar proiriteras A- familjer från Göteborgsregionen.

Klicka här för mer information om medlemskap.

Hoppas vi ses!

Kontaktuppgifter:

Kontakta Jean Farr-Jones via e-post

Arrangör: Göteborgsgruppen

Anmälan till Laserdome 2017 (Obligatoriskt fält) (Obligatoriskt fält) (Obligatoriskt fält) (Obligatoriskt fält) (Obligatoriskt fält)
När du tryckt på SKICKA så kommer du till en tacksida. Det är bekräftelsen på att din anmälan gått fram till oss. Vi kontaktar dig efter sista anmälningsdatum.
Några av de som stödjer Barncancerfonden Västra

                              

Barnmässan       text lugnets motor         Whirlpool logotyp           hth kök logotyp   volvo tuvefabriken         Bygg göta logotyp

Se fler som stöjder föreningens verksamhet