Barn och funkykids maskot

Dansa med Funkykids

Händelse

ons 01 feb
Glädje upplevelse och gemenskap för 4-8 åringar.
Tid: 1 feb 17:00 - 19:00
Plats: Kungsbacka Danscenter, Västergatan 27, Kungsbacka


Funkykidz och teamleadern Heidi bjuder in barncancerdrabbade barn och deras syskon för dans och skoj i sin danslokal i Kungsbacka.

Funkykids är Sveriges största dansskola för barn. Funkykidz bygger på värderingarna glädje, upplevelse och gemenskap. Alla skall ha en given plats i gruppen och att det är barnens upplevelser som är det viktiga.

Vi kommer att ha ungefär en timme för 4-5 åringar och en timme för 6-8-åringar då vi dansar, leker, fikar och träffar vår danskompis och maskotbjörn Funky. Inga förkunskaper krävs förstås, alla som gillar musik och dans är välkomna att vara med. Läs mer om Funky kids på deras hemsida

Värm upp och dansa hemma genom att lyssna Funkykids egen musik här

Fyll i en anmälan per barn senast den 25 januari. Då det är ett begränsat antal platser kommer barn med tillhörighet Göteborg att prioriteras. Vi kontaktar er med besked om plats efter sista anmälningsdatum.

Varmt välkomna!

Foto: Funkykids bildarkiv

Kontaktuppgifter:

Ulrica Brindeby ulrica@b-Consulting.se

Arrangör: Göteborgsgruppen

Anmälan funkykids 2017 (Obligatoriskt fält) (Obligatoriskt fält) (Obligatoriskt fält)
Anmälan avser följande tid och åldersgrupp
(Obligatoriskt fält)
Observera att när du tryckt på SKICKA så kommer du till en tacksida. Det är den enda bekräftelse du får på att din anmälan skickats till oss. Vi kontaktar dig efter sista anmälningsdatum med mer information.
Några av de som stödjer Barncancerfonden Västra

                              

Barnmässan       text lugnets motor         Whirlpool logotyp           hth kök logotyp   volvo tuvefabriken         Bygg göta logotyp

Se fler som stöjder föreningens verksamhet