Pippi Långstrump

Upplev Astrid Lindgrens värld med oss

Händelse

lör 19 aug
Träffa Pippi, Emil, Ronja och de andra sagofigurerna
Tid: 19 aug 10:00 - 20 aug 16:00
Plats: Vimmerby


Medlemmar från hela Barncancerfonden Västra är välkomna att utforska Astrid Lindgrens förtrollande Värld i Vimmerby tillsammans med oss.

I Astrid Lindgrens Värld kan du kliva rätt in i Villa Villekulla och vara med när Pippi, Tommy och Annika letar reda på saker. Du kan leka kull med Kling och Klang eller stiga ombord på Hoppetossa. I Katthult träffar du familjen Svensson, och uppflugen på ett staket på Ekekullen eller kanske täljandes i snickerboa sitter Emil. Och vid ett besök i Mattisborgen möter du Ronja, Birk, Skalle-Per och de andra rövarnna.

Vi har reserverat 50 stugor i stugbyn så vi hoppas att många är intresserade av att följa med oss. 

Vad ingår?

  • Boende i stuga
  • Entré till parken
  • Parkeringsbiljett
  • Gemensam middag på kvällen
  • Frukost

Ni får själva stå för reskostnad till Vimmerby, lunch och mellanmål. För att göra det möjligt för singelföräldrar med flera barn att anmäla sig välkomnar vi en närstående som stöd. Reser ni som ensam vuxen med barn och kan tänka er att dela stuga med någon annan som också gör det så ange det i formuläret.

Vid många anmälningar kommer medlemmar kategori A-prioriteras samt familjer som inte deltagit på föreningsresor tidigare.Vi kan därför inte ge besked om ni erbjuds en plats innan sista anmälningsdatum. (En avgift på 100 kr per deltagare över 3 år tas för de som tackar ja till erbjudande om plats)

Anmälan stängdes den 10 juni.

Kontaktuppgifter:

vastra@barncancerfonden.se

Arrangör: Barncancerfonden Västra

Några av de som stödjer Barncancerfonden Västra

                              

Barnmässan       text lugnets motor         Whirlpool logotyp           hth kök logotyp   volvo tuvefabriken         Bygg göta logotyp

Se fler som stöjder föreningens verksamhet