Barncancerfonden Mastercard

nallekortet

Nu finns det ett enkelt sätt att bidra till Barncancerfondens arbete.

Barncancerfonden Mastercard, eller Nallekortet som vi kallar det, fungerar som ett helt vanligt betalkort, du handlar med kortet och fakturan kommer månaden efter.

Det verkligt fina med att använda Nallekortet är att du kan känna dig stolt varje gång du handlar något. Stort eller litet, sällan eller ofta, det spelar ingen roll, för du handlar alltid med hjärtat.

Varje gång du handlar något med Nallekortet skänker Ecster 0,5 procent av inköpsbeloppet till kampen mot barncancer.

Om 2 000 personer skulle använda Nallekortet och handla för i genomsnitt 2 500 kronor i månaden, skulle det innebära att ni tillsammans med Ecster samlar in 300 000 kronor till barncancerforskningen på bara ett år.

Årsavgiften är låg, endast 195 kronor, och det första året är gratis. Kortet är enkelt att skaffa och det krävs inget byte av bank. Det ingår upp till 60 dagars räntefri kredit samt en kompletterande reseförsäkring och avbeställningsskydd.

Du som kortinnehavare bidrar på ett värdefullt sätt i vår kamp för att fler och fler barn ska överleva sin cancer och kunna leva ett fullgott liv.

Har du frågor gällande Barncancerfonden Mastercard så kan du alltid kontakta Ecster kundservice på telefon: 08- 701 46 67.

Logga in på Ecster (öppnas i nytt fönster).

 

Information
Ladda ner informationsfolder (PDF - öppnas i nytt fönster)

Kortansökan
Ladda ner kortansökan (PDF - öppnas i nytt fönster)

Kontovillkor
Årsavgift fn 195 kronor
Årsränta upp till 60 dagar: 0% 
Årsränta f n 12,22%*

* Väljer du någon månad att inte inte betala hela beloppet tillkommer ränta. Vid en fullt utnyttjad kredit om 10 000 kr under 12 månader blir totalt belopp att betala  10 755 kronor och den effektiva räntan 15,30%. Räntan är angiven per den 2016-04-05​.

Ladda ner kontovillkoren (PDF - öppnas i nytt fönster)

Reseförsäkringar:
Zurich Insurance
Gäller resor betalda med kort till minst 50 procent från och med den 1 oktober 2013 
Villkor reseförsäkring (öppnas i nytt fönster)

 

Läs om Nallekortets flitigaste användare:

Josefine med Nallekortet

Hon bidrar genom Nallekortet

Josefine Andersson bestämde sig för att samla in pengar till barn­cancerforskningen – genom Barncancerfondens Mastercard. Hon är den person som ­använt kortet mest i landet under 2016. – Om jag kan göra något varje dag för att hjälpa barnen så gör jag det, säger hon.